Skocz do zawartości

sokratis zbanowany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: sokratis

Nick osoby nakładającej kare: @Beezy

Powód nałożenia kary: Obraza administracji

Krótki opis sytuacji: Witam administratora, który sprawdza moją apelację skoro się już przywitaliśmy przystąpię do opisu sytuacji otóż dnia 23.12.2025 roku o ok. godzinie 20:20 podczas pracy śmieciarza zauważyłem, że gracz najpewniej o imieniu Sebastian gdyż o ile pamięć mnie nie myli miał nick "seba2137" zapytał dlaczego jego znajomy nie widzi HUD'u oczywiście ciężko było się powstrzymać i odpisałem, że musi zakupić konto premium aby zobaczyć ów HUD. Z moich obserwacji, które trwały od roku 2021 wynika, że raczej na serwer wchodzą osoby z prawidłowo działającymi półkulami mózgowymi i z IQ większym od pantofelka co oznacza osoba grająca na serwerze zrozumie, że konto premium nie wpłynie na działający HUD, ale skoro dostałem mute'a od świeżo upieczonego supporta to może się mylę image.png?ex=694c4204&is=694af084&hm=2e08b205a46431b14277651d8270b149bd3dd7c237faf9238adb5d7b066cde28& ( nick supporta znajduję się w załączonym screenshocie). Po otrzymaniu kary napisałem reporta na ID na osobe karająca mnie o treści "upośledzenie pomieszanie z kijem w dupie". Czy w tym momencie się zdenerwowałem? - Tak, nie będę tego ukrywał aczkolwiek wydaje mi się, że miesiąc kary za tą jakże wulgarną obrazę (dołącze do tego swoiste X oraz D) jest troszkę przesadzone w moim mniemaniu (jeszcze raz proszę spojrzeć na zaimki podane na profilowy discorda supportera) dlatego apeluje o skrócenie kary, pozdrawiam i życzę zdrówka osobie sprawdzającej.

Dowody: 

Edytowane przez sokratis
  • Like 4
  • Haha 10
  • Jestem za 2
  • Administrator
Napisano

Odczekasz karę w całości.

• Like 1
  • Haha 1
  • Jestem za 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...