sokratis Napisano 23 Grudnia 2025 Napisano 23 Grudnia 2025 (edytowane) Nick: sokratis Nick osoby nakładającej kare: @Beezy Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Witam administratora, który sprawdza moją apelację skoro się już przywitaliśmy przystąpię do opisu sytuacji otóż dnia 23.12.2025 roku o ok. godzinie 20:20 podczas pracy śmieciarza zauważyłem, że gracz najpewniej o imieniu Sebastian gdyż o ile pamięć mnie nie myli miał nick "seba2137" zapytał dlaczego jego znajomy nie widzi HUD'u oczywiście ciężko było się powstrzymać i odpisałem, że musi zakupić konto premium aby zobaczyć ów HUD. Z moich obserwacji, które trwały od roku 2021 wynika, że raczej na serwer wchodzą osoby z prawidłowo działającymi półkulami mózgowymi i z IQ większym od pantofelka co oznacza osoba grająca na serwerze zrozumie, że konto premium nie wpłynie na działający HUD, ale skoro dostałem mute'a od świeżo upieczonego supporta to może się mylę ( nick supporta znajduję się w załączonym screenshocie). Po otrzymaniu kary napisałem reporta na ID na osobe karająca mnie o treści "upośledzenie pomieszanie z kijem w dupie". Czy w tym momencie się zdenerwowałem? - Tak, nie będę tego ukrywał aczkolwiek wydaje mi się, że miesiąc kary za tą jakże wulgarną obrazę (dołącze do tego swoiste X oraz D) jest troszkę przesadzone w moim mniemaniu (jeszcze raz proszę spojrzeć na zaimki podane na profilowy discorda supportera) dlatego apeluje o skrócenie kary, pozdrawiam i życzę zdrówka osobie sprawdzającej. Dowody: Edytowane 24 Grudnia 2025 przez sokratis 4 10 2
Administrator Beezy Napisano 24 Grudnia 2025 Administrator Napisano 24 Grudnia 2025 Odczekasz karę w całości. 1 1 2
Rekomendowane odpowiedzi