Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Gta:Network- wywala do pulpitu

Andriu93
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich przeglądających ten temat.

Mam problem z Gta:Network , mianowicie wchodząc na jakiś serwer , obojętnie jaki (przynajmniej na tych najabardziej zaludnionych 'eclipse i ten gvmp' bo tam zaglądam zwykle) po jakimś czasie wyłącza się i pokazuje to : http://imgur.com/a/FlQIk

Wyłącza się w różnym czasie i w różnych sytuacjach więc ciężko mi stwierdzić co może być nie tak, generalnie grać można i elegancko chodzi tylko po pewnym czasie nagle wywala i muszę zamknąć Gta:Network.

Czy jest może osoba która zna się na tym lub kiedykolwiek miała do czynienia z takim problemem lub może się domyśla co może być nie tak. Pograć się da ale nie ukrywam że drażni mnie kiedy coś robię i nagle wywala.

Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś jest wstanie pomóc.

W folderze GTA V powinieneś mieć plik ScriptHookV.log , w środku powinieneś mieć wiadomości pozostawione przez GTA Network, może coś tam jest? Możesz np. sprawdzić jakie są ostatnie wykonana operacje.

Nie wiem czy komuś to coś mówi ale taki błąd wyskakuje dokładnie jeszcze muszę sprawdzić czy zawsze jest ten sam ale nie dawno taki wyskoczył. 

Podpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH

Nazwa aplikacji: GTA5.exe

Wersja aplikacji: 1.0.1032.1

Sygnatura czasowa aplikacji: 58de785c

Nazwa modułu z błędem: clr.dll

Wersja modułu z błędem: 4.6.1590.0

Sygnatura czasowa modułu z błędem: 5787ef69

Kod wyjątku: c00000fd

Przesunięcie wyjątku: 00000000005e0bcc

Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.768.3

Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje 1: 05c0

Dodatkowe informacje 2: 05c06bcdbb16393e107a54e6f907c605

Dodatkowe informacje 3: 0b3f

Dodatkowe informacje 4: 0b3f2d87e42bfa97029380b59a1198f7

Spróbuj wyłączyć powiadomienia Social Club poprzez zmianę ustawień na single, sprawdź czy masz .NET Framework 4.6.2 .. chociaż, wygląda na to, że masz 4.6.1590.0, więc to raczej o to chodzi.

Źródła:

https://wiki.gtanet.work/index.php?title=How_to_get_started_with_the_Client

https://forum.gtanet.work/index.php?threads/gta-network-keeps-crashing.723/page-2

Co do NET.Framework to mam i nawet robilem reinstala i zainstalowalo sie normalnie. Sprawdze te powiadomienia w social club. 

Tak czy siak dzięki za rady i pomoc

Jeżeli to nie pomoże, to sprawdź czy wyłączenie eksperymentalnych opcji GTA:N coś da. (Jest chyba tylko taka jedna opcja)

Skoro jest eksperymentalna, to może mieć problemy ze stabilnością.

W najgorszym wypadku, musisz zaczekać na aktualizację która rozwiąże twój problem.

Share

• Create New...