ImVladek! Napisano 7 Grudnia 2025 Napisano 7 Grudnia 2025 (edytowane) Nick: ImVladek! Nick osoby nakładającej kare: @Stasiowee Powód nałożenia kary: List gończy II stopnia Krótki opis sytuacji: Będąc na licytacji, kilkukrotnie wszedłem na scenę. W pewnym momencie zostałem zakuty przez jednego z funkcjonariuszy LSPD. Wziął mnie na bok gdzie poinformował mnie abym nie wchodził na scenę, bo w przeciwnym wypadku pojadę na komendę. Po około 20 minutach przypadkowo wszedłem na scenę. Zaznaczam że po niej nie biegałem. Wszedłem, zaraz po tym zszedłem na dół. Dwóch funkcjonariuszy rzuciło się za mną w pościg, po chwili zostałem obezwładniony paralizatorem. Zostałem zakuty, celem przewiezienia na komendę. Głupotą z mojej strony było w tym momencie użycie speed warp'a /sw licka trzykrotnie w trakcie transportu mnie do radiowozu. Nie użyłem tego w dalekiej odległości od samego miejsca licytacji. Po informacji od funkcjonariusza o tym, że czynność ta jest karana banem. Zaprzestałem. Dowody: - Coś od siebie: Faktycznie, swoimi czynami pogwałciłem regulamin. Również zdaje sobie sprawę z faktu że nieznajomość regulaminu, nie zwalnia z jego przestrzegania. Natomiast swoim postępowaniem nie miałem nic złego na celu, nie chciałem w żaden sposób uprzykrzyć nikomu rozgrywki. Zależało mi jedynie aby brać czynny udział w dalszych licytacjach. Pozdrawiam. Edytowane 7 Grudnia 2025 przez ImVladekk
Administrator Beezy Napisano 8 Grudnia 2025 Administrator Napisano 8 Grudnia 2025 Odbanowany na prośbę zarządu LSPD ze względu na zbliżające święta i serwerowy kalendarz adwentowy. Nie zmarnuj tej szansy. 1
Rekomendowane odpowiedzi