Skocz do zawartości

Skarga na PiONeeR oraz Kapi01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 3.12.2025 20:15-20:16

Nick oskarżającego: XeoNer

Nick oskarżonego: PiONeeR oraz Kapi01

Powód napisania skargi: Po przegranej strzelaninie celowe wychodzenie z gry i wchodzenie na nowo po zabiciu. ( W celu zrespienia się w tym samym miejscu co się umarło ). Według mnie jest to celowe wykorzystywanie błędów gry / bugowanie dm.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:
https://onedrive.live.com/?qt=allmyphotos&photosData=%2Fshare%2FD60ED7B03A2084E3!sf1b18e130d3943a8b49944405259f09c%3Fithint%3Dvideo%26migratedtospo%3Dtrue&cid=D60ED7B03A2084E3&id=D60ED7B03A2084E3!sf1b18e130d3943a8b49944405259f09c&redeem=aHR0cHM6Ly8xZHJ2Lm1zL3YvYy9kNjBlZDdiMDNhMjA4NGUzL0VST09zZkU1RGFoRHRKbEVRRkpaOEp3QmFmRGU5OF9Ibk1kMWFvb3NhYVVZeUE&v=photos

• Haha 4
  • Confused 1
  • Jestem za 3
  • Jestem przeciw 2
Napisano (edytowane)

Generalnie to popłakałeś się w sumie o moją pomyłkę mistrzu. Wróciłem po dłuższej przerwie od tego serwera i cayo perico to dla mnie nowość, więc nawet nie wiedziałem że można tak zbugować respawn ;) Przegrałem, chciałem zrobić rc na sandy bo nie miałem amunicji i missclickiem się zrespiłem na poprzedniej lokalizacji bo nie spodziewałem się że będzie w ogóle wyświetlała się ta opcja. Jak widać z resztą na nagraniu nie zrobiłem tego żeby się z wami strzelać tylko uciekałem od was, nie uzyskałem tym "bugowaniem" czy też "wykorzystaniem błędu gry" dosłownie nic. Na przyszłą strzelaninę wróciłem normalną uczciwą drogą. Sam robisz jakieś zjebane podjazdy do mnie z niewiadomych przyczyn i nie dajesz w spokoju pracować gdzie nie zrobiłem Ci nigdy żadnej krzywdy i tak samo dzisiaj gdy zaatakowałeś mnie jak stałem sobie spokojnie bez żadnej broni w ręku, a potem piszesz jakieś bzdurne skargi na mnie. Zrobiłem to nieświadomie i tyle. Bez pozdrowień bez szacunku i nie trzymaj się. elo

Edytowane przez Kapi01
  • Like 1
  • Haha 2
Napisano
10 minut temu, Kapi01 napisał:

Generalnie to popłakałeś się w sumie o moją pomyłkę mistrzu. Wróciłem po dłuższej przerwie od tego serwera i cayo perico to dla mnie nowość, więc nawet nie wiedziałem że można tak zbugować respawn ;) Przegrałem, chciałem zrobić rc na sandy bo nie miałem amunicji i missclickiem się zrespiłem na poprzedniej lokalizacji bo nie spodziewałem się że będzie w ogóle wyświetlała się ta opcja. Jak widać z resztą na nagraniu nie zrobiłem tego żeby się z wami strzelać tylko uciekałem od was, nie uzyskałem tym "bugowaniem" czy też "wykorzystaniem błędu gry" dosłownie nic. Na przyszłą strzelaninę wróciłem normalną uczciwą drogą. Sam robisz jakieś zjebane podjazdy do mnie z niewiadomych przyczyn i nie dajesz w spokoju pracować gdzie nie zrobiłem Ci nigdy żadnej krzywdy i tak samo dzisiaj gdy zaatakowałeś mnie jak stałem sobie spokojnie bez żadnej broni w ręku, a potem piszesz jakieś bzdurne skargi na mnie. Zrobiłem to nieświadomie i tyle. Bez pozdrowień bez szacunku i nie trzymaj się. elo

Tam krótką masz pamięć? Nie pamiętasz jak wbiłem na wyspę i twój kolega biegał z pistoletem i zabijał wszystkich żebyś mógł zbierać grzyby sam? Zabiłem Ciebie bo tak mi się podobało twierdzisz? Dodatkowo mam jeszcze jedno nagranie gdzie robisz kolejny raz rc ( co można stwierdzić nawet po godzinie na serwerze w prawym górnym rogu, że nie minęło dużo czasu ), i co znowu przypadkiem robisz rc w to samo miejsce? Nie wiem w jakim celu to robiłeś, ale jest to bugowanie gry/ bugowanie dm. Skoro wiedziałeś że da się tak zrespić to po co znowu się tam respiłeś? Tak samo twój kolega też się całkiem przypadkiem tam zrespił?
 https://1drv.ms/v/c/d60ed7b03a2084e3/Ebed9CFnkgVGlinn7LNaNbEBS9FYJW4sp29ReZX8BlvDug

• Haha 1
Napisano
1 minutę temu, XeoNer napisał:

Tam krótką masz pamięć? Nie pamiętasz jak wbiłem na wyspę i twój kolega biegał z pistoletem i zabijał wszystkich żebyś mógł zbierać grzyby sam?

Sam sobie odpowiedziałeś, mój kolega nie ja. I nie wiem po co to robił, nie prosiłem go o to aby mi likwidował konkurencję. Jak się wtedy z nim strzelałeś nawet palcem Cię nie dotknąłem. Widziałem co się dzieje a jednak zbierałem sobie dalej spokojnie grzyby. I nie odpowiadam za każdego kto ma ten sam tag w nicku co ja. 

3 minuty temu, XeoNer napisał:

i co znowu przypadkiem robisz rc w to samo miejsce

Jak widać nawet nie zdążyłeś we mnie wycelować i ponownie zniknąłem, więc chyba po raz kolejny odpowiedziałeś sobie sam na swoje durne pytanie :) A po co Pioner się tam zrespił? Nie wiem, nie siedzę mu na chacie i nie pilnuję co robi przy komputerze. Każdy odpowiada za siebie. Poprosiłem go o pomoc bo nie mogę spokojnie pracować i się zgodził, a co robił to już nie moja brocha ;) 

Nie mam nic więcej do dodania, nie uważam że zrobiłem cokolwiek złego. Nie jest to żaden exploit ani nie ugrałem tym nic więc tym bardziej nie wiem o co te Twoje morze łez. Popłacz sobie w ciszy gdzieś indziej a nie się wylewasz na forum, na lepsze Ci wyjdzie. 

A tak na marginesie dodam, że jeżeli faktycznie jest jakiś sposób na wykorzystywanie tego w sposób najzwyklejszego rc bez żadnych większych kombinacji to chyba całkiem głośny i wyraźny sygnał w stronę administracji aby podjąć jakieś sensowne kroki w celu naprawy tej wybitnej aktualizacji i występujących wokół niej błędów :) Ponownie  bez pozdrowień i bez szacunku, otrzyj buźkę z łez, wyjmij tyczkę rozporową z dupy i namaluj trochę uśmiechu na tej przykrej, zblazowanej gębie bo aż nawet odrobinkę mi Cię szkoda.

Napisano

Wizualizacja adnotacyjna dla osób niebędących w temacie. Tak oto wygląda tyczka rozporowa do pojazdów ciężarowych.
image.png.8d7a50ac56d307fb1f76a72a1eb427f0.png

z wyrazami szacunku dla tych co na niego zasługują,
Kacper

• Like 2
  • Jestem za 1
Napisano (edytowane)
16 minut temu, Kapi01 napisał:

Sam sobie odpowiedziałeś, mój kolega nie ja. I nie wiem po co to robił, nie prosiłem go o to aby mi likwidował konkurencję. Jak się wtedy z nim strzelałeś nawet palcem Cię nie dotknąłem. Widziałem co się dzieje a jednak zbierałem sobie dalej spokojnie grzyby. I nie odpowiadam za każdego kto ma ten sam tag w nicku co ja. 

Jak widać nawet nie zdążyłeś we mnie wycelować i ponownie zniknąłem, więc chyba po raz kolejny odpowiedziałeś sobie sam na swoje durne pytanie :) A po co Pioner się tam zrespił? Nie wiem, nie siedzę mu na chacie i nie pilnuję co robi przy komputerze. Każdy odpowiada za siebie. Poprosiłem go o pomoc bo nie mogę spokojnie pracować i się zgodził, a co robił to już nie moja brocha ;) 

Nie mam nic więcej do dodania, nie uważam że zrobiłem cokolwiek złego. Nie jest to żaden exploit ani nie ugrałem tym nic więc tym bardziej nie wiem o co te Twoje morze łez. Popłacz sobie w ciszy gdzieś indziej a nie się wylewasz na forum, na lepsze Ci wyjdzie. 

A tak na marginesie dodam, że jeżeli faktycznie jest jakiś sposób na wykorzystywanie tego w sposób najzwyklejszego rc bez żadnych większych kombinacji to chyba całkiem głośny i wyraźny sygnał w stronę administracji aby podjąć jakieś sensowne kroki w celu naprawy tej wybitnej aktualizacji i występujących wokół niej błędów :) Ponownie  bez pozdrowień i bez szacunku, otrzyj buźkę z łez, wyjmij tyczkę rozporową z dupy i namaluj trochę uśmiechu na tej przykrej, zblazowanej gębie bo aż nawet odrobinkę mi Cię szkoda.

Nie obchodzi mnie jak to zrobiłeś, dlaczego to zrobiłeś. Wykorzystaliście błąd gry na pewno świadomie, tylko teraz udajecie. Nie będę się więcej wypowiadał, niech zajmie się tym ktoś wyżej.

Ps. Po co tracić 100 flc żeby dostać się na wyspę z powrotem  skoro można zrespić się od nowa?😂

Edytowane przez XeoNer
Dodanie Ps
  • Haha 1
  • Sad 2
  • 1 miesiąc temu...
  • Junior Administrator
Napisano

Był to na tamten czas dość świeży temat i regulamin Cayo nie był do końca jasny, natomiast przez skargę zaimplementowaliśmy zachowanie hp po relogu, uniemożliwiając nadużywania systemu reconnect.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...