Bambus_top Napisano 1 Grudnia 2025 Napisano 1 Grudnia 2025 Nick: bambus_top Nick osoby nakładającej karę: Undefined Powód nałożenia kary: Nie spłacenie prac społecznych Krótki opis sytuacji: W czasie, gdy powinienem spłacić nałożone prace społeczne, byłem mocno obciążony nauką i przygotowaniami do egzaminów. Z tego powodu nie byłem w stanie dopilnować wszystkiego na czas. Do uregulowania pozostało mi około 2–3 tysiące, które zamierzałem spłacić w najbliższym możliwym terminie. Dowody: Moje wyjaśnienie dotyczące sytuacji egzaminacyjnej, która uniemożliwiła mi terminowe wykonanie obowiązku. Coś od siebie: Chciałbym szczerze przeprosić za to, że nie wywiązałem się z prac społecznych w wyznaczonym czasie. Nie wynikało to z lekceważenia zasad czy obowiązków — po prostu przygotowania do egzaminów pochłonęły mnie bardziej, niż przewidywałem. Proszę o ponowne rozpatrzenie mojej sprawy oraz o danie mi szansy na dokończenie spłaty pozostałej kwoty. Chcę naprawić to niedopatrzenie i pokazać, że jestem osobą odpowiedzialną, której można zaufać. Liczę na zrozumienie oraz możliwość naprawienia sytuacji. (Plus od bana minęło 7 miesięcy) 2 1 1
Bambus_top Napisano 23 Grudnia 2025 Autor Napisano 23 Grudnia 2025 Dzień pierwszy czekania na odpowiedź 2
Bambus_top Napisano 24 Grudnia 2025 Autor Napisano 24 Grudnia 2025 Dzień drugi czekania aż ktoś odpisze (Wesołych świąt🎄
Administrator Beezy Napisano 24 Grudnia 2025 Administrator Napisano 24 Grudnia 2025 Wspólnie z @NyKo zdecydowaliśmy, że z okazji świąt możesz otrzymać wyjątkowo drugą szansę na wykonanie prac społecznych. jednak musiałbyś je wykonać od początku. W związku z tym przypomnę poprzednie warunki: status OSZUST na 2 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na 2 miesiące prace społeczne***: 75 000$ przez 2 miesiące na kurierze ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki, odpowiedz w tym temacie. 1 2
Administrator Beezy Napisano 27 Grudnia 2025 Administrator Napisano 27 Grudnia 2025 Oszust nałożony, możesz wrócić na serwer. 1
Rekomendowane odpowiedzi