Lerciak Napisano 29 Października 2025 Napisano 29 Października 2025 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 30/10/2025 00:30 Nick oskarżającego: Lerciak Nick oskarżonego: Pioneer Powód napisania skargi: Taranowanie na kajo periko Dowody w postaci logów lub screenshotów:https://streamable.com/x3v7xg małpataranuje.mp4 małpataranuje.mp4 Edytowane 5 Listopada 2025 przez Lerciak 2 1 1
PiONeeR Napisano 30 Października 2025 Napisano 30 Października 2025 Chciałbym odnieść się do zgłoszenia dotyczącego sytuacji na Cayo Perico, w której zostałem oskarżony o taranowanie pojazdu. Pragnę zaznaczyć, że jestem świadomy tego, że takie zachowanie może skutkować karą – nie kwestionuję tego. Mam jednak wątpliwości co do zasad zgłoszenia w kontekście obowiązujących regulacji. Zwracam uwagę, że na Cayo Perico nie ma jasno określonego regulaminu, który precyzuje zasady zachowania na tej wyspie. W związku z tym uważam, że sprawiedliwym podejściem byłoby w pierwszej kolejności udzielenie upomnienia lub pouczenia, a nie natychmiastowe wymierzenie kary. Brak jasnych zasad w tym konkretnym obszarze mapy sprawia, że gracze mogą nie być świadomi, że dane zachowanie jest niedozwolone. Zależy mi na uczciwym traktowaniu wszystkich graczy, dlatego proszę o rozważenie mnie i ewentualne uzupełnienie regulaminu o zasady obowiązujące na Cayo Perico. Pozdrawiam cieplutko, Miłego dnia! 🙂 2 1 2
Administrator Beezy Napisano 1 Grudnia 2025 Administrator Napisano 1 Grudnia 2025 W tamtym momencie nie było punktów regulaminu dot. rozgrywki na Cayo Perico. Gracze mogli mieć prawo myśleć, ze skoro jest to wyspa skupiająca się na elementach nielegalnej rozgrywki to niektóre punkty regulaminu mogą na niej nie obowiązywać. Z tego też powodu oraz z niskiej szkodliwości czynu adminiatracja odpuści wymierzenie kary serwerowej. Dodam tylko, ze w dniu dzisiejszym zaktualizowany został regulamin serwera i zostały dodane punkty precyzujące kwestie taranowania i VDM na terenie Cayo Perico 1
Rekomendowane odpowiedzi