Klari Napisano 26 Października 2025 Napisano 26 Października 2025 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 25/26.10.2025 godzina jakoś od 23 do 1 w nocyNick oskarżającego: KlariNick oskarżonego: FizussPowód napisania skargi: Więc tak, zaczęło się niewinnie organizacją popłyneliśmy na cayo zbierać grzybki oczywiście przygotowani na ewentualną aferkę, która znalazła się szybciej niż myśleliśmy. Przyjechał oskarżony z ekipą raz, atak odparty, drugi raz to samo trzeci i czwarty również, na tym ataku się skończyło. Natomiast nie w tym leży problem ponieważ po to cayo wygląda teraz jak wygląda. Problemem jest to że owy gagatek postanowił się bawić na cayo obierając sobie nas na cel posiadając shadery bojówkowe, zmnieszające detale oraz zwiększające jasność o czym dowiedzieliśmy się jak dodał on klip z swojego pov do skargi. osobiście uważam że takie shadery dają użytkownikowi przewagę ponad zwykłym graczem który ich nie używa i jest to zdecydowanie ułatwiacz. Sam Arrow też jest takiego zdania wypowiadając się odnośnie ułatiwania sobie nurka 2 usuwając roślin, więc myślę że w przypadku używania takich rzeczy na cayo jest takiego zdania (oczywiście dorzuce ss na potwierdzenie tego). Dla porównania dorzucę również swój pov z tej samej sytuacji, który również nie został nagrany na najwyższych detalach.Jako świadków oznaczam wszystkich znajdujących się w tamtym momencie na wyspie: @Drexunia @Kik44s @M4rtiness @Arrow @THEGizmo @MPI25 @Serekk @Sooga Dowody w postaci logów lub screenshotów: Fizus skarga.mp4 Mój pov skarga.mp4 Edytowane 26 Października 2025 przez Klari dodanie serka i soogi do świadków, aby również mogli się wypowiedzieć jak to wyglądało u nich wewnątrz ponieważ byli tam. 1 1 1 6
Fizuss Napisano 26 Października 2025 Napisano 26 Października 2025 Po pierwsze 2 razy na początku wygraliście bo nie potraficie wyjść z auta i się strzelać bo trzeba wykorzystać system strzelania z auta po drugie nie są to tekstury czy shadery pod tzw”bojufke” tylko pod ghetto ustawienia graficzne mam na najniższe jakie się da przez co nie usuwałem żadnych propow ani nic zwykły kod graficzny który nie wpływa na to czy są propy czy ich nie ma tylko zmienia grafikę czy miałem przewagę no niestety nie bo jak widać posiadam drzewa i inne krzaki czy budynki czy co kolwiek
Drexunia Napisano 26 Października 2025 Napisano 26 Października 2025 @Fizuss po pierwsze nie mow nic u wychodzeniu z auta jak to wy przyszliscie w trzy osoby i jedyne co robiliscie to strzelaliscie z helki i byscie siedzieli w niej do konca gdyby pilot kuli nie dostal a potem do skutku probowaliscie cos ugrac ale nie wyszlo wiec nie badz hipokryta. po drugie sprytny argmunet z tym ghettem ale na 10letnim kompie mi gta dziala bez problemu wiec sie niepograzaj tym citizenem bojowkarskim 1
Fizuss Napisano 26 Października 2025 Napisano 26 Października 2025 @Drexunia po pierwsze no ciężko jak nie było jak wylądować a po drugie doinformuj się co to jest i odróżniaj fivem od ragemp a czy ktoś wspominał o 10 letnim PC no nie to człowieku skończ się pogrążać sam poprostu przyznaj że dostaliście na dziurę i was boli a co do ghetta to nie argument tyko fakt a więc skoro nie odróżniacie modów graficznych a ingerowanie w propy to nie chce mi się z wami rozmawiać niech wysoki sąd sądzi
Drexunia Napisano 26 Października 2025 Napisano 26 Października 2025 (edytowane) @Fizuss ale od nas tam caly czas byla minimum jedna osoba a wy lecieliscie 4razy na nowo wiec o jakim dostaniu na dziure ty mowisz XDDDD ja mowie o citizenie a nie propach a citizen nie musi w propy ingerowac ani troche, citizen to nie tylko usuwanie modeli. ej fizuś Edytowane 26 Października 2025 przez Drexunia
Fizuss Napisano 26 Października 2025 Napisano 26 Października 2025 Citizen jest w fivem i można tam ingerować w propy ta ciekawe że od was minimum jedna osoba ale okej żyj sobie w tej swojej bańce i w ragemp dla twojej informacji nie ma Citizena poprostu pogódź się że przegraliście bitwę na kajo jak w autach się nie siedziało
Drexunia Napisano 26 Października 2025 Napisano 26 Października 2025 Spytaj kogokolwiek kto tam byl oprocz nas i was a pare osob sie znajdzie, jak widac wyspa jest na tyle duza ze tej minimum jednej osoby nie mogliscie znalezc tak samo jak miejsca do wyladawania helka ale lepiej podac jako argument to ze nie mieliscie jak wyladawac wiadomo, to wcale nie tak ze przez 20min jezdzislicie za mna sandem jak bylem solo w terminusie, ale wybaczam tez na tej grafice z robloxa moglbym pomylic postacie z kamieniem i uznac ze nikogo nie ma
Dexteryep Napisano 26 Października 2025 Napisano 26 Października 2025 A więc tak, na ten moment nie ma żadnego punktu w regulaminie, który by zakazywał używania konkretnych shaderów czy niskich ustawień graficznych więc skarga zostaje odrzucona, natomiast widzimy, że temat który został poruszony jest ważny przez co zostanie on poruszony wewnętrznie i w razie konkretnych ustaleń opublikowana zostanie ogólnodostępna informacja na ten temat.
Rekomendowane odpowiedzi