Skocz do zawartości

Skarga na Kik44s

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, odnosząc się do skargi. 
Cała "walka" trwała dłuższa chwilę, byłam tam tylko po to aby bronić osoby które już mogły zbierać tam grzybki od nas z organizacji. Mieliście kilka podejść, które kończyły się porażka i ewentualnie zostawianiem tam coraz większej liczby pojazdów do odzyskania. Odkąd gram na serwerze to był wczoraj pierwszy raz gdy w ogóle użyłam pistoletu (xd) 

Reasumując, byłam w ferworze walki i chronienia swoich członków organizacji przed waszymi atakami które nadchodziły co chwilę. Skoro ktoś otworzył w moją stronę ogień to nie będę marnować czasu na wychodzenie z pojadu tylko zaczęłam z niego strzelać i używać go jako tarczy dla członków organizacji i dla mnie samej. Skoro jest opcja strzelania z pojazdu to nie widzę powodu aby tego nie używać. 

Jeżeli chodzi o kwestie naszej ostatniej potyczki wczoraj, podczas której rzeczywiście wjechałam autem w to w którym to wy się znajdowaliście to wszystko miało miejsce w wielkim zamieszaniu, nie dość ze pas był zastawiony waszą helka oraz jakimiś pojazdami z zaciągniętym ręcznym na środku to również sami znajdowaliście się w pojeździe i strzelaliście podczas jazdy, takim oto sposobem podczas prób celowania z pojazdu w was mogłam kilka razy się z wami zderzyć. Jednak sami chwile przed ostatnia porażka staranowaliście swojego kolegę na motorze, zostawiając go na pewną śmierć i uciekając. 

Jak dwa razy w was uderzyłam po tym jak wylądowaliście na dachu to starałam się potem już wyhamowywać co widać na klipie. 

Kłaniam się i przepraszam za wjechanie w wasz pojazd swoim.

Zdrówka

• Like 3
  • Haha 1
Napisano

Jako dowód dodatkowy do skargi podrzucam link do filmiku w którym jest początek całej tej ostatniej akcji 

• Like 1
  • Haha 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Administrator
Napisano

W tamtym momencie nie było punktów regulaminu dot. rozgrywki na Cayo Perico. Gracze mogli mieć prawo myśleć, ze skoro jest to wyspa skupiająca się na elementach nielegalnej rozgrywki to niektóre punkty regulaminu mogą na niej nie obowiązywać.

Z tego też powodu oraz z niskiej szkodliwości czynu adminiatracja odpuści wymierzenie kary serwerowej.

Dodam tylko, ze w dniu dzisiejszym zaktualizowany został regulamin serwera i zostały dodane punkty precyzujące kwestie taranowania i VDM na terenie Cayo Perico.

• Jestem za 3
  • Beezy zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...