TheHubss Napisano 27 Września 2025 Napisano 27 Września 2025 Nick: TheHubss Nick osoby nakładającej kare: Undefined Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: Cześć, Wiem, że sprawa została już formalnie zamknięta, ale pozwalam sobie napisać z prośbą o ponowne rozważenie mojej sytuacji. Chciałbym spróbować jeszcze raz, bo zależy mi na powrocie na serwer i na odbudowaniu zaufania. Przyznaję, że moja wcześniejsza decyzja o odrzuceniu zaproponowanych warunków była pochopna. Nie przemyślałem jej do końca, a teraz, z dystansu, widzę, że powinienem był inaczej do tego podejść. Chciałbym prosić o możliwość powrotu – być może na nieco zmienionych warunkach, jeśli to możliwe. Dowody: --- Coś od siebie: Z góry dziękuję za przeczytanie tej wiadomości i ewentualne rozpatrzenie.
Administrator Beezy Napisano 29 Września 2025 Administrator Napisano 29 Września 2025 Te same warunki co poprzednio. Możemy dać Ci drugą szansę jedynie po spełnieniu poniższych warunków: wipe konta (pozostaje tylko FLC) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne 10k na pizzaboy'u przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
TheHubss Napisano 8 Października 2025 Autor Napisano 8 Października 2025 Jaki jest czas oczekiwania na ten wipe?
Administrator Beezy Napisano 9 Października 2025 Administrator Napisano 9 Października 2025 Konto wyzerowane, prace społeczne nałożone.Możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi