Skocz do zawartości

Prośba o ponowne rozpatrzenie sprawy – TheHubss ukarany przez undefined

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: TheHubss

Nick osoby nakładającej kare: Undefined

Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku

Krótki opis sytuacji: 

Cześć,

Wiem, że sprawa została już formalnie zamknięta, ale pozwalam sobie napisać z prośbą o ponowne rozważenie mojej sytuacji. Chciałbym spróbować jeszcze raz, bo zależy mi na powrocie na serwer i na odbudowaniu zaufania.

Przyznaję, że moja wcześniejsza decyzja o odrzuceniu zaproponowanych warunków była pochopna. Nie przemyślałem jej do końca, a teraz, z dystansu, widzę, że powinienem był inaczej do tego podejść.

Chciałbym prosić o możliwość powrotu – być może na nieco zmienionych warunkach, jeśli to możliwe.

Dowody: ---

Coś od siebie: Z góry dziękuję za przeczytanie tej wiadomości i ewentualne rozpatrzenie.

• Administrator
Napisano

Te same warunki co poprzednio. Możemy dać Ci drugą szansę jedynie po spełnieniu poniższych warunków:

• wipe konta (pozostaje tylko FLC)
  • status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne 10k na pizzaboy'u przez miesiąc

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Napisano

Konto wyzerowane, prace społeczne nałożone.

Możesz wrócić na serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...