_Kubi__ Napisano 17 Września 2025 Napisano 17 Września 2025 Data i godzina 17.09.2025 17:32 Nick oskarżającego: _Kubi__ Nick Oskarżonego X_Speeryo_X Powód napisania skargi: Gracz cały czas za mną jeździl thraxem i mnie taranował oraz obrażał Dowody w postaci logów lub screenshotów
X_Speeryo_X Napisano 17 Września 2025 Napisano 17 Września 2025 Szczerze nie rozumiem dlaczego ta skarga została w ogóle napisana ale okej przejdzimy do rzeczy , po pierwsze to napisałeś ze ,,cały czas za tobą jeździłem thraxem i cie taranowałem'' lecz widzę ze nie masz na to dowodów , jednakże jeździłem za tobą może jakieś 3 minuty i to jest maksimum i zrobiłem to z powodu twojego utrudniania w postaci stania na moście i strzelania do funkcjonariuszy którzy wyjezdzali z parkingu i nie tylko oraz mogę dodać ze utrudniasz grę frakcji już od conajmniej 3dni. Napisałeś również że cię obrażałem aczkolwiek nie wiem czy napisanie ,, ale jesteś mocny '' można uznać za obrazę lecz nie jest to w mojej opinii , co do 2 screena gdzie napisałem ,, jaka cipeczka'' to tutaj faktycznie jest już obraza której nie powinienem robić i mogę za to jedynie cię przeprosić ale czasu nie cofnę. A więc podsumowując ta skargę to jedyną rzeczą która ci ,,zrobiłem'' to obraziłem cię co jak już mówilem nie było potrzebne. 1
Guziol542 Napisano 18 Września 2025 Napisano 18 Września 2025 Niestety nagrania brak za VDM. @X_Speeryo_X zostanie ukarany za wyzwiska. Zamykam i do archiwum. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi