Joko Napisano 4 Września 2025 Napisano 4 Września 2025 (edytowane) Nick: MuchA. Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL Powód nałożenia kary: Sabotowanie artykułu Weazel News oraz działanie na szkodę serwera. Krótki opis sytuacji: Po otrzymaniu bana na serwerze sabotowałem swój artykuł w postaci wklejenia głupiego obrazka i piosenki jako członek frakcji Weazel News. Dowody: Brak. Coś od siebie: Wiem, że moje zachowanie było niewłaściwe i kara, którą otrzymałem, była w pełni zasłużona. Z perspektywy czasu zrozumiałem, że to, co zrobiłem, nie było żartem, lecz działaniem na szkodę serwera i frakcji. Tym bardziej dziś żałuję, że w jednej chwili popsułem dobre imię Weazel News, na które inni ciężko pracowali. Dostałem już szansę na serwerze i liczę, że tym razem otrzymam ją również na forum. Szczerze żałuję swojego postępowania i mogę zapewnić, że taka sytuacja nigdy więcej się nie powtórzy. Edytowane 4 Września 2025 przez Joko 2
Administrator Beezy Napisano 5 Września 2025 Administrator Napisano 5 Września 2025 Ograniczenia na forum zostały ściągnięte. 1
Rekomendowane odpowiedzi