MaReCKi_ Napisano 2 Września 2025 Napisano 2 Września 2025 Nick: MaReCKi_ Nick osoby nakładającej kare: @MissAnia Powód nałożenia kary: Utrudnianie gry Krótki opis sytuacji: Wszystko opiszę niżej. Dowody: -- Coś od siebie: Chciałem zażartować, no żart to mi nie wyszedł bo skończyłem z karą i ogólnie sytuacja została wyjaśniona. Między mą, a @Piotrus_10 jest wszystko wytłumaczone i jedna jak i druga strona jest pogodzona. Piotruś też domyślał się że to moja ręka przykładała się do tego, dlatego nie napisał bezpośrednio że to ja i chciał na swoją rękę usunąć pojazdy FLShare z podjazdu. Pragnę też dodać że takiej sytuacji z mojej strony już nie będzie, bo może miał być to żart ale wyszedł on kiepski. Prosiłbym o zdjęcie kary. Z poważaniem MaReCKi_ 2 1
Piotrus_10 Napisano 2 Września 2025 Napisano 2 Września 2025 Witam, z mojej perspektywy wyglądało to tak że podjechałem sobie pod domek i zauważyłem że stoją pojazdy FLShare. Więc kulturalnie odstawiłem je z pod mojego domu i postawilem przy przechowalni mirror park, po czym @MissAnia tepnęła sie do mnie i zapytała czy ma dać mi kare za utrudnianie gry/ niepoprawne parkowanie (ponieważ postawiłem w niestosownym miejscu). Zatem odpowiedzialem ze za sekunde przestawie w inne miejsce pojazdy FLShare, po czym @MissAnia zauważyła że ktoś mi podstawił FLShary pod domek i powiedziała że jak ta osoba wejdzie to da mu Kare za zastawianie garaż/utrudnianie gry. Z obu stron jest wszystko dobrze wszystko pogodzone. Piotrus_10 1
MissAnia Napisano 2 Września 2025 Napisano 2 Września 2025 Z racji, że napisałeś do mnie na Discordzie w celu wyjaśnienia sprawy i w sposób kulturalny wyjaśniliśmy sobie szczegóły sytuacji, zdejmę karę przed czasem. Wracaj na serwer i nie zastawiaj już nikomu garażu; nawet dla żartów. Apelacja rozpatrzona, zamykam i przenoszę do archiwum. 1
Rekomendowane odpowiedzi