VEERI Napisano 25 Sierpnia 2025 Napisano 25 Sierpnia 2025 Nick: VEERI Nick osoby nakładającej kare: NyKO Powód nałożenia kary: Utrudnianie gry Krótki opis sytuacji: Po około dwóch–trzech latach przerwy postanowiłem ponownie wejść na serwer, żeby trochę pograć. Wybrałem pracę sadownika i jechałem ciężarówką na sad 3. Chciałem przyspieszyć zbieranie, więc uznałem, że nie będę czekał na animację otwierania drzwi i tylnej klapy. Najpierw napisałem reporta, żeby przypomnieć sobie skróty klawiszowe do otwierania drzwi itp. Gdy już je poznałem, otworzyłem lewe drzwi i tylną klapę, a następnie wyrwałem je z pojazdu. Po około dwóch minutach zostałem zbanowany. Dowody: N/A Coś od siebie: Uważam, że ban został nałożony całkowicie bezpodstawnie i zbyt pochopnie. Nie utrudniałem nikomu gry, jedynie korzystałem z mechanik opisanych w poradniku z YouTube pod ten serwer. Jestem zażenowany takim podejściem do graczy po dłuższej przerwie.
Administrator NyKo Napisano 25 Sierpnia 2025 Administrator Napisano 25 Sierpnia 2025 Nie przypominasz sobie jak zablokowałeś całą drogę na mirror swoimi pojazdami?
VEERI Napisano 26 Sierpnia 2025 Autor Napisano 26 Sierpnia 2025 Serio? Nie zablokowałem całej drogi. Szukałem itemków w bagażnikach, a po takim czasie ciężko pamiętać, co gdzie było. Auta stały w krzakach przy przecho (po prawej stronie) – to jest różnica. Zamiast od razu dawać bana i traktować gracza jak śmiecia, mogłeś się tepnąć i pogadać. Po czymś takim odechciewa się grać.
Administrator NyKo Napisano 26 Sierpnia 2025 Administrator Napisano 26 Sierpnia 2025 Najwidoczniej krzaki wyrosły na drodze. Apelacje odrzucam. 1
Rekomendowane odpowiedzi