Skocz do zawartości

VEERI ukarany przez NyKO

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: VEERI

Nick osoby nakładającej kare: NyKO

Powód nałożenia kary: Utrudnianie gry

Krótki opis sytuacji: Po około dwóch–trzech latach przerwy postanowiłem ponownie wejść na serwer, żeby trochę pograć. Wybrałem pracę sadownika i jechałem ciężarówką na sad 3. Chciałem przyspieszyć zbieranie, więc uznałem, że nie będę czekał na animację otwierania drzwi i tylnej klapy. Najpierw napisałem reporta, żeby przypomnieć sobie skróty klawiszowe do otwierania drzwi itp. Gdy już je poznałem, otworzyłem lewe drzwi i tylną klapę, a następnie wyrwałem je z pojazdu. Po około dwóch minutach zostałem zbanowany.

Dowody: N/A

Coś od siebie: Uważam, że ban został nałożony całkowicie bezpodstawnie i zbyt pochopnie. Nie utrudniałem nikomu gry, jedynie korzystałem z mechanik opisanych w poradniku z YouTube pod ten serwer. Jestem zażenowany takim podejściem do graczy po dłuższej przerwie.

• Administrator
Napisano

Nie przypominasz sobie jak zablokowałeś całą drogę na mirror swoimi pojazdami?

Napisano

Serio? Nie zablokowałem całej drogi. Szukałem itemków w bagażnikach, a po takim czasie ciężko pamiętać, co gdzie było. Auta stały w krzakach przy przecho (po prawej stronie) – to jest różnica. Zamiast od razu dawać bana i traktować gracza jak śmiecia, mogłeś się tepnąć i pogadać. Po czymś takim odechciewa się grać.

• Administrator
Napisano

Najwidoczniej krzaki wyrosły na drodze. Apelacje odrzucam.

• Haha 1
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...