ADIBIX Napisano 20 Sierpnia 2025 Napisano 20 Sierpnia 2025 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 20.08.2025 13:28 Nick oskarżającego: ADIBIX Nick oskarżonego: @emes Powód napisania skargi: Gracz celowo wjechał we mnie pojazdem (VDM). Na początku pomyślałem, że może był to przypadek, przynajmniej tak to wyglądało z racji że jest event i naprawdę sporo osób jeździło pojazdami, jednak widać że zamiast przeprosić czy tam nawet zwykłego odjechania, wjechał we mnie ponownie Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/lpcb5h Edytowane 20 Sierpnia 2025 przez ADIBIX
emes Napisano 20 Sierpnia 2025 Napisano 20 Sierpnia 2025 + nie ma takiego gracza jak "Emes" na serwerze
ADIBIX Napisano 20 Sierpnia 2025 Autor Napisano 20 Sierpnia 2025 20 minut temu, emes napisał: najwidoczniej musialem Ciebie nie zauważyć Widać na nagraniu że potrąciłeś mnie celowo, za pierwszym razem to może faktycznie było przypadkiem ale cofnięcie i ewidetne wjechanie we mnie to zupełnie co innego. Widać było że mogłeś przejechać bokiem, omijając mnie
Dexteryep Napisano 20 Sierpnia 2025 Napisano 20 Sierpnia 2025 Gracz @emes zostanie ukarany za VDM kat C. Skarga rozpatrzona zamykam oraz przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi