dzwiekowsky Napisano 15 Sierpnia 2025 Napisano 15 Sierpnia 2025 Data i godzina zdarzenia: 17:53 15.08.2025 Nick oskarżającego: dzwq Nick oskarżonego: cheekygms Powód napisania skargi:Cheekygms ragując na ukaranie babsztyl z mojej poprzedniej skargi sugeruje, że jestem konfiturą. Z tego co wiem nazywanie kogoś konfitura/60 itp. jest z taryfikatora karane jako toksyczność ale, że w mojej poprzedniej skardze @Patrix1575 zasugerował, że prowokuje innych graczy. To chciałbym zauważyć, że zachowanie przedstawione na scr to przynajmniej moim zdaniem jawne "prowokowanie, wszczynanie kłótni". Dowody w postaci logów lub screenshotów: 2
cheekygms Napisano 15 Sierpnia 2025 Napisano 15 Sierpnia 2025 (edytowane) Nie odpowiedziałeś, jak smakuje? Edytowane 27 Sierpnia 2025 przez cheekygms 1
dzwiekowsky Napisano 16 Sierpnia 2025 Autor Napisano 16 Sierpnia 2025 Wcześniej cheekygms dodał też scr jak wygląda konfitura z widzewa ale edytował posta i ją usunął, więc gwoli uzupełnienia wkleje ją jeszcze raz. 1
MissAnia Napisano 1 Września 2025 Napisano 1 Września 2025 Gracz @cheekygms zostanie ukarany za Toksyczność. Gracz @babsztyl zostanie ukarany punktami karnymi na forum za złamanie podpunktu Regulaminu skarg: Cytat Obowiązuje całkowity zakaz wypowiadania się osób niezwiązanych ze skargą. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum. 1
Rekomendowane odpowiedzi