QuaVin Napisano 29 Czerwca 2019 Napisano 29 Czerwca 2019 Nick: QuaVin Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Aktywny ban, niestosowanie się do poleceń. Krótki opis sytuacji: Od początku. Proklin zadał pytanie o jakieś numerki albo e tam. Chodziło o walizki i bonusy do prac a ja odpisałem na czacie "e tam". Zarabiałem sobie na lotach bo to jedyna praca w której mam jakieś normalne fpsy ale nie zawsze. Przelatując obok mirror park kierując się w stronę MC dostałem laga czatu i wszystkie osoby z minimapy stały w miejscu. W tym momencie była dodana jakaś premia na lotach a że napisałem "e tam" nie miałem prawa korzystać z bonusu. Dostawałem ostrzeżenia które i tak się nie wyświetlały czat dalej był zlagowany procesor i ram nie wytrzymywał aż dostałem komunikat "connection lost" koło MC. Czekałem aż serwer zacznie odpowiadać ale bez skutku więc wcisnąłem magiczny przycisk reset w kompie. Po ponownym wejściu na serwer ujrzałem komunikat o aktywnym banie. Dowody: Screen z powodem: "Zostałeś wyrzucony z powodu aktywnego bana" Coś od siebie: Nie wiem na ile mam ban czy na tydzień czy 2 lata dlatego piszę apelacje. Nie miałem obrazu na to co działo się czacie i nie mogłem uniknąć konsekwencji. Ten ban to znak że trzeba zmienić sprzęt aby sytuacja się nie powtórzyła. Mam nadzieję że apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie.
Developer/owner proklin Napisano 29 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 29 Czerwca 2019 Jak nie wiesz na ile masz bana jak rozmawiałeś ze mną na discordzie i wszystko Ci opisałem...
QuaVin Napisano 29 Czerwca 2019 Autor Napisano 29 Czerwca 2019 Wpływ emocji robi swoje i tego nie zobaczyłem. Poczekam.
Developer/owner proklin Napisano 9 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 9 Lipca 2019 Sprawa wyjaśniona, temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi