MisiekMikke Napisano 1 Sierpnia 2025 Napisano 1 Sierpnia 2025 Nick: MisiekMikke Nick osoby nakładającej kare: WirluS Powód nałożenia kary: Pseudo handel majątkiem Krótki opis sytuacji: Opis sytuacji byl taki ze kupilem XA i po 2 dniach dowiedzialem sie ze niby kupiłem za pln IRL to xa wiec dla mnie to troche smieszne ze nawet zaden dowód nie został mi przedstawiony a nie powiem odczekałem pare dobrych lat Dowody: brak Coś od siebie: Chciałbym wrócic i pograć sobie jak za dobrych starych czasów i dla mnie jest troche chore ze nie ma zadnych dowodów ze kupilem za PLN i niektorzy chca mi odrazu Wipe konta robić Itp. Pozdrawiam MisiekMikke
Administrator NyKo Napisano 2 Sierpnia 2025 Administrator Napisano 2 Sierpnia 2025 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: wipe konta (pozostaje tylko FLC) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne 10k na pizzaboy'u przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator NyKo Napisano 5 Sierpnia 2025 Administrator Napisano 5 Sierpnia 2025 Konto wyzerowane, prace społeczne nałożone.
Rekomendowane odpowiedzi