Skocz do zawartości

Skarga na gracza Chica

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 21:44

Nick oskarżającego:  RedShock

Nick oskarżonego: Chica

Powód napisania skargi: gracz już po raz 2 rozwala mi auto, przepchał auto po tym obraził mnie, następnie po tym gracz został przepachany i została nałożona kara na mnie oraz @XeoNer według mnie gracz powinien zostać zmutowany

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://1drv.ms/v/c/d60ed7b03a2084e3/EdLqG2DmespIiwEu0102UzUB2AXfO7Dv-fxG5YXznLGPpw

zd.png

Edytowane przez RedShock
  • Haha 2
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Wstawiam na prośbę chica z racji tego, że ma bana na pisanie tutaj.chicaodp.thumb.png.3cd900639d2ab88b8206e0fc4f1da876.png

Miłego seansu - zapraszam tutaj:

• Like 1
  • Haha 3
  • Jestem za 6
Napisano (edytowane)

Jak wspomnę nie był to pierwszy raz tej osoby, Ja nie widzę tutaj zatrzymania było zwolnienie przed radarem oraz nie wjeżdżanie na przeciwny pas, popatrz kto zaczął ten insurgent z mojej organizacji od razu zareagował ponieważ byliśmy na dc, jak zareagowałem na twoja wiadomość: nigdy nie obrażam pierwszy ale jak ktoś mnie obraża pierwszy to mu odpisze na poziomie jego wiadomości

Edytowane przez RedShock
Napisano

Z racji iż też jestem powiązany ze skargą, postanowiłem się wypowiedzieć. Na początku chciałbym zaznaczyć że ta twoja ,, niewinność '' jest na tak wysokim poziomie że te twoja uderzenia w RedShocka były takie niechcący że aż trudno uwierzyć ( po raz drugi też niechcący ), jedyne co Ci mogę powiedzieć to że nie spodziewałaś się instant karmy. Chciałbym jeszcze zaznaczyć że: Redshock, XeoNer, twojtato zostali ukarani za taranowanie i nalegam aby @chica została również ukarana za taranowanie oraz toksyczność, wyjaśnienie:image.thumb.png.a7207bf2df1e02e8c3397b640e031a0b.png

Napisano

Z racji takiej, że sytuacja z nagrania od momentu 1:30 była po raporcie i została rozstrzygnięta karami nadanymi na serwerze skupimy się na początku nagrania od gracza @chica, ponieważ zawiera całą sytuację od początku.

@chica zostanie ukarana za Toksyczność oraz Taranowanie kat B.
@RedShock zostanie ukarany za Toksyczność oraz Taranowanie kat B.
@XeoNer zostanie ukarany za Taranowanie kat C.

Dodatkowo gracz @karolkulka zostanie ukarany punktami ostrzeżeń na forum za wypowiadanie się w skardze nie związanej z nim.

Skarga rozpatrzona zamykam i przenoszę do archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...