szymon_grotek223 Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 Data i godzina zdarzenia: 13.07.2025, 20:13 Nick oskarżającego: @szymon_grotek223 Nick oskarżonego: @Yoro Powód napisania skargi: Podczas derbów osobnik yoro postanowił nazwać moją organizację słowami nie cenzuralnymi. Czuje się pokrzywdzony przez słowa yoro. Prosze o ukaranie tego osobnika Dowody w postaci logów lub screenshotów: 1 8
Yoro Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 (edytowane) Jak najbardziej napisałem to pod wpływem emocji ale bez snesnu jest teamowanie sie org NEXT 6vs1, w takich grach trzeba okazać odrobinę rywalizacji a nie aby została jedna organizacja, derby to kazdy na każdego a nie org na resztę. Za swoje słowa przepraszam, ale to nie jest uczciwa gra w ten sposób, i pragnę powiedzieć ze jak ja tak napisałem to ty również mogłeś wykazać inteligencji a wyskakiwać z "Japa kasti" Edytowane 13 Lipca 2025 przez Yoro 2
szymon_grotek223 Napisano 13 Lipca 2025 Autor Napisano 13 Lipca 2025 Na następny raz proponuje ci pomyśleć 2 razy zanim coś napiszesz. Jeżeli chodzi o teamowanie się to większość organizacji a nawet pojedyńcze jednostki podczas derbów to robi więc nie rozumiem trochę tego ale dobra. Moja odpowiedz "japa kasti" była jedynie odbiciem piłeczki którą zaczełeś z powodu że wypadłeś z gry.
Drexunia Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 Rozumiem że inne organizacje również wyzywasz gdy robią to samo? Jak zostaje np ja vs IT na derbach to jakoś potrafimy się dogadać a ty po prostu postanowiłeś się popłakać. btw było 5vs2 z czego jeden od nas wypadł sam XD
BananowyBandyta Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 8 minut temu, Drexunia napisał: Rozumiem że inne organizacje również wyzywasz gdy robią to samo? Jak zostaje np ja vs IT na derbach to jakoś potrafimy się dogadać a ty po prostu postanowiłeś się popłakać. btw było 5vs2 z czego jeden od nas wypadł sam XD IT to można. (przepraszam 😆) 1
MissAnia Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 Gracz @Yoro zostanie ukarany za Toksyczność. 28 minut temu, szymon_grotek223 napisał: "...Moja odpowiedz "japa kasti" była jedynie odbiciem piłeczki którą zaczełeś z powodu że wypadłeś z gry." Gracz @szymon_grotek223 zostanie ukarany za Toksyczność. Cytat Obowiązuje całkowity zakaz wypowiadania się osób niezwiązanych ze skargą. Gracz @Drexunia oraz @BananowyBandyta zostaną ukarani punktami karnymi na forum za wypowiadanie się pod skargą, bez oznaczenia. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum. 2
Rekomendowane odpowiedzi