Skocz do zawartości

Skarga na Yoro

szymon_grotek223

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 13.07.2025, 20:13

Nick oskarżającego:  @szymon_grotek223

Nick oskarżonego:  @Yoro

Powód napisania skargi: Podczas derbów  osobnik yoro postanowił nazwać moją organizację słowami nie cenzuralnymi. Czuje się pokrzywdzony przez słowa yoro. Prosze o ukaranie tego osobnika 

Dowody w postaci logów lub screenshotów:
image.thumb.png.a3aa02fb7097f08804fbd2aecb1b0bd5.png

• Like 1
  • Jestem za 8
Napisano (edytowane)

Jak najbardziej napisałem to pod wpływem emocji ale bez snesnu jest teamowanie sie org NEXT 6vs1, w takich grach trzeba okazać odrobinę rywalizacji a nie aby została jedna organizacja, derby to kazdy na każdego a nie org na resztę. Za swoje słowa przepraszam, ale to nie jest uczciwa gra w ten sposób, i pragnę powiedzieć ze jak ja tak napisałem to ty również mogłeś wykazać inteligencji a wyskakiwać z "Japa kasti" 

Edytowane przez Yoro
  • Jestem za 2
Napisano

Na następny raz proponuje ci pomyśleć 2 razy zanim coś napiszesz. Jeżeli chodzi o teamowanie się to większość organizacji a nawet pojedyńcze jednostki podczas derbów to robi więc nie rozumiem trochę tego ale dobra. Moja odpowiedz "japa kasti" była jedynie odbiciem piłeczki którą zaczełeś z powodu że wypadłeś z gry.

Napisano

Rozumiem że inne organizacje również wyzywasz gdy robią to samo? Jak zostaje np ja vs IT na derbach to jakoś potrafimy się dogadać a ty po prostu postanowiłeś się popłakać. btw było 5vs2 z czego jeden od nas wypadł sam XD

Napisano
8 minut temu, Drexunia napisał:

Rozumiem że inne organizacje również wyzywasz gdy robią to samo? Jak zostaje np ja vs IT na derbach to jakoś potrafimy się dogadać a ty po prostu postanowiłeś się popłakać. btw było 5vs2 z czego jeden od nas wypadł sam XD

IT to można. (przepraszam 😆)

• Haha 1
Napisano

Gracz @Yoro zostanie ukarany za Toksyczność.

28 minut temu, szymon_grotek223 napisał:

"...Moja odpowiedz "japa kasti" była jedynie odbiciem piłeczki którą zaczełeś z powodu że wypadłeś z gry."

Gracz @szymon_grotek223 zostanie ukarany za Toksyczność.

Cytat
  • Obowiązuje całkowity zakaz wypowiadania się osób niezwiązanych ze skargą.

Gracz @Drexunia oraz @BananowyBandyta zostaną ukarani punktami karnymi na forum za wypowiadanie się pod skargą, bez oznaczenia.

Skargę zamykam i przenoszę do archiwum.

• Like 2
  • MissAnia zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...