Skocz do zawartości

GTA Network jak zwykle się psuje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prosty tytuł. Do rzeczy...

Mam najnowszego Script Hooka i GTA Network prosto z ich strony. Problem w tym, że wyskakuje mi jego aktualizacja a przy próbie włączenia Script Hook trafia do nowo utworzonego folderu Disabled, przez co wyskakuje FATAL ERROR. Ma ktoś pomysł co do naprawy tego?

Napisano

Po kliknięciu pobierz, GTA:N się crashuje. A na stronie piszę, że to najnowsza wersja więc nwm. Ktoś albo coś tu zj* albo ewidentnie jestem idiotą.

Napisano

Usuń folder GTA Network, i zainstaluj jeszcze raz i pozwól mu samemu pobrać ScriptHook'a, nie rób tego ręcznie tak ja w moim poradniku.

Napisano

Dodam jeszcze, że po właczeniu GTA Network jak już załącza się launcher do GTA 5 pojawia mi się okno Konflikt Synchronizacji Chmury i mam wybór Lokalne lub Chmura. Chodzi o zapis postępów itd. Wybieram Chmurę i SH zostaje przerzucony do folderu Disabled a GTA włacza się normalnie bez Network.

Napisano

Też to mam i wybieram "Ignoruj".

Napisano

Edit. 

Po zrobieniu tego jak powiedziałeś pojawia się to co na samym początku czyli FATAL ERROR SH związany z nieodpowiednią wersją.

Napisano

Był ostatnio jakiś update GTA V, który pobierałeś?

Edit: Ostatnio nie było update'u GTA, który nie współpracowałby z najnowszą wersją ScriptHook'a, może ty masz jakieś update'y GTA do pobrania?

Napisano

Pobrałem wszystko co pobrać miałem. Nadal mi wyskakuje błąd o nowszej wersji GTA:N.

Edit.

Na stronie mam pobieranie klienta GTA:N z 22 stycznia. Nie powinno być nowszego?

Edit. 2

Udaje mi się doprowadzić do włączania GTA, czyli ładowania gdzie Online jest jako X z Xboxa. Natomiast tak pod koniec wszystko się crashuje.

Napisano

Aktualizacje GTA:N pobierasz podczas uruchamiania. Jeśli chodzi o crash to nie mam pojęcia, mogę polecić Ci tylko ten link.

Napisano

Jak klikam pobierz, to dochodzi do crasha GTA:N, więc o tym nawet nie ma mowy. Spróbuję przerobić kod startujący program, może uda mi się naprawić. Dzięki za pomoc!

Napisano

Ja podczas każdej aktualizacji GTA:N miałem crasha i to zawsze oznaczało poprawną jego aktualizacje. Zero błędów na serwerach i problemów.

• Dodaj nową pozycję...