Bl@ck Napisano 2 Maja 2017 Napisano 2 Maja 2017 Prosty tytuł. Do rzeczy... Mam najnowszego Script Hooka i GTA Network prosto z ich strony. Problem w tym, że wyskakuje mi jego aktualizacja a przy próbie włączenia Script Hook trafia do nowo utworzonego folderu Disabled, przez co wyskakuje FATAL ERROR. Ma ktoś pomysł co do naprawy tego?
Bl@ck Napisano 2 Maja 2017 Autor Napisano 2 Maja 2017 Po kliknięciu pobierz, GTA:N się crashuje. A na stronie piszę, że to najnowsza wersja więc nwm. Ktoś albo coś tu zj* albo ewidentnie jestem idiotą.
miniu Napisano 2 Maja 2017 Napisano 2 Maja 2017 Usuń folder GTA Network, i zainstaluj jeszcze raz i pozwól mu samemu pobrać ScriptHook'a, nie rób tego ręcznie tak ja w moim poradniku.
Bl@ck Napisano 2 Maja 2017 Autor Napisano 2 Maja 2017 Dodam jeszcze, że po właczeniu GTA Network jak już załącza się launcher do GTA 5 pojawia mi się okno Konflikt Synchronizacji Chmury i mam wybór Lokalne lub Chmura. Chodzi o zapis postępów itd. Wybieram Chmurę i SH zostaje przerzucony do folderu Disabled a GTA włacza się normalnie bez Network.
Bl@ck Napisano 2 Maja 2017 Autor Napisano 2 Maja 2017 Edit. Po zrobieniu tego jak powiedziałeś pojawia się to co na samym początku czyli FATAL ERROR SH związany z nieodpowiednią wersją.
miniu Napisano 2 Maja 2017 Napisano 2 Maja 2017 Był ostatnio jakiś update GTA V, który pobierałeś? Edit: Ostatnio nie było update'u GTA, który nie współpracowałby z najnowszą wersją ScriptHook'a, może ty masz jakieś update'y GTA do pobrania?
Bl@ck Napisano 3 Maja 2017 Autor Napisano 3 Maja 2017 Pobrałem wszystko co pobrać miałem. Nadal mi wyskakuje błąd o nowszej wersji GTA:N. Edit. Na stronie mam pobieranie klienta GTA:N z 22 stycznia. Nie powinno być nowszego? Edit. 2 Udaje mi się doprowadzić do włączania GTA, czyli ładowania gdzie Online jest jako X z Xboxa. Natomiast tak pod koniec wszystko się crashuje.
miniu Napisano 3 Maja 2017 Napisano 3 Maja 2017 Aktualizacje GTA:N pobierasz podczas uruchamiania. Jeśli chodzi o crash to nie mam pojęcia, mogę polecić Ci tylko ten link.
Bl@ck Napisano 3 Maja 2017 Autor Napisano 3 Maja 2017 Jak klikam pobierz, to dochodzi do crasha GTA:N, więc o tym nawet nie ma mowy. Spróbuję przerobić kod startujący program, może uda mi się naprawić. Dzięki za pomoc!
Shiroyo Napisano 3 Maja 2017 Napisano 3 Maja 2017 Ja podczas każdej aktualizacji GTA:N miałem crasha i to zawsze oznaczało poprawną jego aktualizacje. Zero błędów na serwerach i problemów.
Rekomendowane odpowiedzi