Skocz do zawartości

Skarga na : Kapi01 Strikes Sokratis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:  około 21:30 08/07

Nick oskarżającego: wolnybartus.21

Nick oskarżonego: Kapi01 Strikes Sokratis

Powód napisania skargi: Typki się doczepiły po tym jak jeden uderzył wemnie na mirror parku, później gdy jechałem uderzyłem w jednego z nich po czym zaczęli mnie wyzywać i taranować(parę minut przed rozpoczęciem klipa), później przyszedł moderator WolnoLukasz dał mi i Kapi01 wyciszenie. Też wyzywałem ich lecz liczę na to że reszta dostanie tez wyciszenie i kategorie.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 
https://youtu.be/1GO7xpoXLjc

• Haha 2
  • Sad 4
Napisano (edytowane)

Kolega, a mam ci przypomnieć jak nam po mamusiach i tatusiach równiutko jechałeś? Dobrze wiesz, że sam to zacząłeś a teraz skargi wysrywasz xDDDD Aż żałuje że nie screenowałem jak nas od cwordów wyzywałeś, ale nie sądziłem że jesteś na tyle mało błyskotliwy, żeby po czymś takim pisać skargę
BTW. Sam się reportem pogrążyłeś a teraz wylewasz żale na forum, gorące pozdrowienia.

Edytowane przez Strikes
  • Thanks 1
  • Jestem za 1
Napisano (edytowane)

Przepraszam, ale chciałbym się odnieść do skargi w następujący sposób:

1. Ja nikogo nie zwyzywałem i grzecznie chciałem zacząć konwersację z wolno(a może jednak szybko)bartusiem co jest widoczne na nagraniu

2.  Dostałem crasha (co również jest widoczne na nagraniu) i nie miałem pod koniec panowania nad tą piękną fagoalą różową (ale nie zmieni to faktu, że i tak bym ją tak postawił )

3. Kocham wszystkich ludzi i nie chcę szerzyć nienawiści, kocham cię bartuś i również administratora, który rozpatrzy tą skargę

P.S Polecam kanał tiktok wolnegobartusia, swietnie materiały o rolnictwie tym wirtualnym jak i realnym! Jest również nieco motoryzacji ;-) serdeczne pozdro

Edytowane przez sokratis
Napisano

Po co się pucujesz tym Strikes jak sam od dawna już jeździsz za mną a to insurgentem ze swoimi "kolegami" i strzelasz do mnie bez powodu, a to mnie wyzywasz bez powodu ciśniesz po rodzinie itp.To to juz sobie odpuściłem.

Napisano

To nie moi koledzy tylko przyjaciele, a w odpowiedzi na twój kolejny popis intelektualny sugeruję tylko żebyś cofnął się jeszcze deczko w pamięci i przypomniał kiedy wzięliśmy insurgenta i jakich wcześniej słów powszechnie uważanych za wulgarne oraz obraźliwe wobec nas używałeś. Nie będę się dalej wypowiadał w tej skardze, jak chcesz o tym porozmawiać to podbij ingame, tylko nie zapomnij podłączyć mikrofonu ;pppp

Napisano

Co jak co ale insurtgentem to się przywaliliście nie wiem z kąd, zaczęliście strzelać też nie wiem za co, i taranować też nie wiem za co, a to że jesteś za bardzo poczuty to ktoś wkońcu musi takiego utęmperować, jak chcesz się strzelać to zapraszam na serwer gdzie ja będę mieć przewage nad tobą a nie ty nademną.

• Sad 1
Napisano (edytowane)

@wolnybartus.21 co jak co, ale pamiętaj o tym, że wszyscy polacy to jedna rodzina starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna i nikt do nikogo nie będzie strzelać #pokojznamiiludziomdobrejwoli

P.S może świetnie władasz maszynami rolniczymi w farmingu, ale językiem polskim niekoniecznie więc to trzeba ciebie utemperować pozdro piona ;-D

Edytowane przez sokratis
Napisano

Przemyślałem na chłodno sprawę - uważam, że sprawiedliwie będzie nałożyć na jakieś 12/24h blokadę prowadzenia pojazdów kat. B dla @wolnybartus.21 za VDM widoczny na nagraniu żeby też ochłonął i przemyślał swoje zachowanie oraz wsparł mój hasztag  #pokojznamiiludziomdobrejwoli i będziemy mogli się rozejść w zgodzie ;-) 

• Junior Administrator
Napisano

Sądząc po nagraniu

Zacznijmy od tego że gracz @Kapi01 jak i ty @wolnybartus.21 dostaliście już kare za toksyczność. 

Jeśli chodzi o @Strikes jak i @sokratis nic takiego na nagraniu nie mówili.

Natomiast tak, gracz @Kapi01  @Strikes oraz @sokratis zostaną ukarani za Utrudnianie Gry.

Dodatkowo, gracz @wolnybartus.21 zostanie ukarany za VDM

Skargę zamykam

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...