Skocz do zawartości

_KINIMOD_ ukarany przez Veril

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:  _KINIMOD_

Nick osoby nakładającej kare: Veril

Powód nałożenia kary:  parkowanie na dachu

Krótki opis sytuacji:  Gdy zobaczyłem warna dla Khalify i groźbę do mnie, prędko chciałem zdjąć pojazd, aby nie przeszkadzał on Verilowi, lecz zostałem potraktowany utratą prawa jazdy do 22 lipca. Nie rozumiem dlaczego akurat ja a nie inne osoby, które były obok mnie, skąd miałby wiedzieć że to akurat ja ? Nie zrobiłem tego i nie wiem kto to zrobił ponieważ było duże zamieszanie, nikt się nie przyznaje. Nie rozumiem również dlaczego dostałem tak długą karę, gdyż nigdy przedtem nie zabrano mi prawa jazdy, tym bardziej tak długą karę za parkowanie aut w miejscach do tego nie przeznaczonych. Chciałbym dodać, że Veril z bardzo dużą dozą nienawiści podszedł do tego całego zdarzenia, nie powstrzymał się od wyzwisk, nie wiem dlaczego w taki a nie inny sposób zareagował.

Dowody: https://imgur.com/a/bI2hVgS

Coś od siebie: Według mnie zostałem źle potraktowany.

Napisano (edytowane)

...

Edytowane przez NorciuWariat
Napisano

Zostales zle potraktowany bo nie zauwazylem ze dopisalo sie 0, mialo byc 60h a nie 600h i tylko za to moge Cie przeprosic. A straciles Ty a nie ktos inny bo wlasnie zjechales z tego dachu, nikt sie nie przyznal do tego czynu, gdyby ktos powiedzial/napisal "wjechalem jednym autem" skonczylo by sie na upomnieniu. 

Napisano

Każdemu może się wcisnąć cos za duzo wiadomo przeprosiłes ok, a z dachu zjechalem żeby nie było problemów, bawiliśmy się, nie było na nas skarg wystarczyło powiedzieć nam żebyśmy tego nie robili, mnie zastanawia czemu jak dałeś khalifie Warna to czemu potem na czacie napisałeś "ty kini też" to się przestraszył em ponieważ nie chciałem stracić prawka na 10 dni to poszedłem i ściągnąłem te auto z dachu, a prawko chciałbym dostać z powrotem, bo nie chce stracić kolejny raz dni z zadania dziennego. Daj jakiś mandat za złe parkowanie czy coś. 

Napisano

Biorę wszystko na siebie bo nikt się nie przyzna kto go tam postawił

• Developer/owner
Napisano

Modyfikowałem termin kary z 600 na 60 godzin. Zamykam.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...