MinisterOD Napisano 2 Lipca 2025 Napisano 2 Lipca 2025 Witam, tak jak w tytule. Próbuje się dostać na stare konto, jestem nawet skłonny usunąć to konto by móc zagrać na tamtym koncie, niestety jedyne co pamiętam to login Minister i swoje hasło do niego. Nowe konto założyłem z tego samego powodu, nie mogłem się dostać na stare konto. Gdy się loguje strona prosi mnie o kod Google Auth, lecz niestety był on ustawiany na moim wcześniejszym telefonie(z tego co pamiętam). Jestem w stanie podać informacje, które pomogą w odzyskaniu konta. Bardzo mi zależy na tym koncie. Dziękuje z góry ❤️ ps. Tutaj znalazłem jeden z screenshotów z 2020. Co do maila, to chyba było to na mailu xxxx, ale niestety nie mam dostępu już do tego maila bo jestem pare lat po przenosinach na Gmail.
MinisterOD Napisano 3 Lipca 2025 Autor Napisano 3 Lipca 2025 (edytowane) z tego co zdążyłem zauważyć, konto jednak nie jest przypisane do [email protected], także chyba jedynie był google auth na nim. Edytowane 4 Lipca 2025 przez MinisterOD
Rekomendowane odpowiedzi