Hubi_ Napisano 11 Czerwca 2025 Napisano 11 Czerwca 2025 Nick: Hubi_ Nick osoby nakładającej kare: Beezy (Discord) Powód nałożenia kary: Spam linkami. Krótki opis sytuacji: Przyznam że pierwszy raz mam taką sytuacje że wysyłają mi się na każdą grupę i osobę z którą pisałem różne linki. Przeszukując kompa wieloma programami nie znalazłem żadnego wirusa, ani też nie wchodziłem w podejrzane linki, lecz jakimś cudem mój token discorda został wykradziony i doszło do tego typu sytuacji. Podejrzewam że może to być przyczyną reklam typu pop-upy i mogłem mieć gdzieś token ukryty w plikach cookie, chociaż i tak zazwyczaj korzystam z aplikacji discorda na wszelki wypadek. Dowody: Coś od siebie: Mam nadzieję że się sytuacja nie powtórzy. Na ten moment wszystko zostało opanowane, hasło zostało zmienione i upewniłem się że to jest jedyne urządzenie które jest zalogowane na to konto. 5
Administrator Beezy Napisano 11 Czerwca 2025 Administrator Napisano 11 Czerwca 2025 Na przyszłość zachowaj większą ostrożność. Odbanowany.
Rekomendowane odpowiedzi