Andriu93 Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Witam. Mam problem z odpaleniem Gta:Network gdyż kiedy odpalam klienta odpala mi się normalnie gta 5 i wczytuje fabuła gry. Nie bardzo wiem co robić , wymagania spełniłem które były podane w poradniku. Czy ktoś jest wstanie mi pomóc i poradzić co jest nie tak lub co Ja źle robię ? Co powinno mi się pokazać tak w ogóle po odpaleniu klienta ? Teraz pokazuje coś takiego http://imgur.com/a/mqiR7
miniu Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Klient odpala się u ciebie normalnie, na ten błąd wybierasz TAK, a jeśli chodzi o odpalanie fabuły zamiast GTA:N, to za każdym razem pomaga mi ponowne włączenie GTA:N.
Andriu93 Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 Cześć dzięki za zainteresowanie , ale chodzi Tobie o ponowne odpalenie kiedy już za pierwszym razem włączyłem i tak zostawić i drugi raz odpalić czy po prostu tamto zamknąć i odpalić drugi raz ?
Andriu93 Posted May 2, 2017 Author Posted May 2, 2017 Witam Ponownie. Faktycznie kilka razy próbowałem i załączyło normalnie GTANetwork i teraz odpala dobrze , nie zawsze od razu ale odpala. Dziękuje za pomoc miniu , zainteresowanie tematem i radę 1
Recommended Posts