Joko Napisano 7 Czerwca 2025 Napisano 7 Czerwca 2025 (edytowane) Nick: MuchA. Nick administratora: Norcio_PL Powód kary: Trollowanie artykułu Weazel News (forum) Opis sytuacji: Zdaję sobie sprawę, że moje zachowanie związane z artykułem Weazel News było nieodpowiednie. W ramach żartu dopuściłem się celowego trollowania, mimo że jako członek frakcji powinienem świecić przykładem. Był to poważny błąd, za który biorę pełną odpowiedzialność. W tamtym czasie byłem emocjonalnie rozbity miałem konflikt w LSPD, z którego wyniknęło moje zwolnienie dyscyplinarne, oraz paru znajomych dostało bana. Nie usprawiedliwiam się, ale ta frustracja wpłynęła na moje głupie decyzje. Dowody: Brak, wina leży po mojej stronie i kara była uzasadniona. Coś od siebie: Przepraszam całą społeczność, a szczególnie frakcję Weazel News i @MissAnia, która dała mi szansę w ich strukturach. Zawiodłem, ale przez ostatnie miesiące wyciągnąłem wnioski. Chciałbym zacząć od nowa z szacunkiem do zasad i innych graczy. Proszę o danie mi drugiej szansy gwarantuję, że nie powtórzę tego błędu. Edytowane 7 Czerwca 2025 przez Joko 1 2
Administrator NyKo Napisano 10 Czerwca 2025 Administrator Napisano 10 Czerwca 2025 Na ten moment gracz @MuchA. nie zostanie odbanowany na forum. 1 2
Rekomendowane odpowiedzi