Skocz do zawartości

SZLIF ukarany przez undefined

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: SZLIF

Nick osoby nakładającej kare: undefined

Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku

Krótki opis sytuacji: 05.05.2025 wieczorem od znajomego @skubi2005 info że jego kolega ( a dokładniej @Mrkazik99 ) ma do sprzedania auto, Grotti Furia z tuningiem, a wtedy szukałem akurat takiego auta. Podjechałem na spawn rockford, chciałem auto kupić w normalnych pieniądzach, policzyłem ile jest demontażu na aucie. Więc byłoby to około 200k za stock + 455k za demontaż. Jednak sprzedający nie planował już dalszej gry na serwerze i powiedział mi że sprzedawał auta "po taniości". Zaproponowałem 150k, sprzedający się zgodził i doszło do wymiany.

Dowody: obraz_2025-06-07_163002982.thumb.png.18780e199bcbcb3c2ec3991186a99dd9.png

Coś od siebie: Pisałem już apelacje w tej sytuacji, gdzie nie zgodziłem się na warunki zmiany kary. Ponownie, przepraszam, za całą sytuację, pod wpływem emocji i przez moją nie wiedzę nie pomyślałem że kupno tego auta w takiej cenie będzie łamaniem regulaminu. Przychodzę z prośbą o przyjęcie tamtejszych warunków, mimo wszystko chcę po tym miesiącu wrócić na serwer i kontynuować na nim grę.

• Jestem za 1
  • Administrator
Napisano

Dla pewności przedstawiam raz jeszcze warunki, które zostały postawione przy poprzedniej apelacji:

• wipe konta (pozostaje tylko FLC)
  • status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne 10k na pizzaboy'u przez miesiąc

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Administrator
Napisano

Konto wyzerowane, prace społeczne nałożone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...