pancernytroll Napisano 22 Maja 2025 Napisano 22 Maja 2025 (edytowane) Nick: pancernytroll Nick osoby nakładającej kare:MissAnia Powód nałożenia kary: VDM Krótki opis sytuacji: jechałem ze znajomym na przecho i chciałem schować auto nagle nie wiem jak ale niby taranowałem gościa którego nie widziałem Dowody: Coś od siebie: a po co i tak pewnie nic sie z tym nie stanie tylko zostanie zamknięta bo po co Edytowane 22 Maja 2025 przez pancernytroll 8
MissAnia Napisano 22 Maja 2025 Napisano 22 Maja 2025 Proszę mój POV sytuacji: https://streamable.com/stqdlt Jak widać na załączonym klipie, czekałam prawie 20 sekund z nadaniem kary, z nadzieją, że przeprosisz @Marias, jednakże jedyne co się pojawiło na czacie to Twój kolega, który zaczął Cię tłumaczyć, jednocześnie przyznając się do tego, że byłeś świadomy tego co zrobiłeś. P.S. kolega później fajną wiadomość do mnie wysłał, przemyślcie jeszcze raz co napisaliście i co robicie. Bycie miłym nic nie kosztuje. 40 minut temu, pancernytroll napisał: Coś od siebie: a po co i tak pewnie nic sie z tym nie stanie tylko zostanie zamknięta bo po co Apelację zostawiam otwartą, jeżeli ktoś z inny Ekipy stwierdzi, że karę należy usunąć, zostawiam wolną rękę. 1 1 1
majczi Napisano 22 Maja 2025 Napisano 22 Maja 2025 (edytowane) Elo, zostałem wspomniany więc się wypowiem. Ale i tak pewnie wlecą punkciki na forum Jedna osoba czekała 20 sekund żeby nadać karę Druga po 10 sekundach zorientowała się co się wydarzyło gdy pojawił się gracz i auto Trzecia osoba po 15 sekundach poinformowała Jeżeli pojawił się błąd po stronie serwera bo skąd miał wiedzieć że ktoś tam stoi nie widząc, to trzeba od razu wrzucać najostrzejszą karę a nie wystarczy warn lub zwykła wiadomość? Poza tym w momencie kiedy potrącony napisał "dzk" to w tym samym momencie wleciał warn - pancerny nie miał już kiedy napisać nawet głupie sry. A wiadomo jak działa synchronizacja na flu - u jednego ktoś zostanie potrącony, u drugiego nie. Nie miał pewności, czy go faktycznie potrącił. A wiadomość była żartem tak samo jak i kara, która została nałożona. Chciałbym jeszcze omówić definicje VDM czyli Vehicle Deathmatch Co to jest VDM? Jest to używanie pojazdu jako broni. Przykład? Celowe wjeżdżanie w innych graczy aby ich zabić lub zranić. Czy tutaj było to celowe, jeżeli go nie widział? Na koniec pytanie do mojego ulubionego kolegi czyli ChatuGPT. Oczywiście, że AI nie zawsze ma rację ale w tym wypadku chyba zaliczyliśmy wszystkie punkty dotyczące braku VDM. -Naprawdę go nie widział (co widać na nagraniu) -Nie zrobił tego celowo ani z zamiarem agresji. -Zareagowaliśmy odpowiednio - od razu padła wiadomość do moderatorki która stała obok, że kierowca go nie widział. Jaki wniosek? Tutaj nie powinna być kara za VDM a co najwyżej ostrzeżenie za taranowanie lub nieodpowiednią jazdę bo przejechał po chodniku. Co prawda kara już minęła ale chciałem jeszcze coś dodać od siebie. Edytowane 23 Maja 2025 przez majczi Dodanie pare zdań na koniec. 4
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 24 Maja 2025 Junior Administrator Napisano 24 Maja 2025 Kara minęła Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi