TheHubss Napisano 8 Maja 2025 Napisano 8 Maja 2025 Nick: TheHubss Nick osoby nakładającej kare: undefined Powód nałożenia kary: przyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: Co tu dużo mówić, z mojej strony sytuacja wyglądała podobnie jak u reszty. Pojawiła się okazja na zakup tanio droższego auta i w krótkim czasie podjąłem decyzję jaką podjąłem z czego nie jestem dumny. Dowody: brak Coś od siebie: Pozostaje mi przeprosić za złamanie regulaminu i liczyć że dostanę szansę na dalszą grę.
Administrator Beezy Napisano 8 Maja 2025 Administrator Napisano 8 Maja 2025 Po konsultacjach wspólnie doszliśmy do wniosku, że możemy dać Ci drugą szansę jedynie po spełnieniu poniższych warunków: wipe konta (pozostaje tylko FLC) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne 10k na pizzaboy'u przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
TheHubss Napisano 8 Maja 2025 Autor Napisano 8 Maja 2025 Jestem w stanie przyjąć wszystko, każdą karę w każdej ilości, ale przy wipie konta gra traci tutaj sens. 2 1
Rekomendowane odpowiedzi