SZLIF Napisano 6 Maja 2025 Napisano 6 Maja 2025 Nick: SZLIF Nick osoby nakładającej kare: undefined Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: Wieczorem w poniedziałek (05.05.2025) kolega @skubi2005 powiedział mi że znalazła się osoba z autem na sprzedaż którego szukam, dokładniej Furia. Podjechałem i chciałem kupić auto w normalnych pieniądzach i o takich rozmawialiśmy na początku, czyli ok. 200 tysięcy za stock. @Mrkazik99 który sprzedawał auta stwierdził że nie chce już dużo więcej grać na serwerze, dlatego postanowił sprzedać mi samochód za 150k z tuningiem. Auto miało dużo więcej demontu, dokładniej ok. 450 tysięcy, a samo w sobie auto można od gracza kupić już za ok. 200 tysięcy. Bez większego zastanowienia kupiłem samochód bo mimo wszystko była to bardzo dobra oferta. Dowody: Coś od siebie: Przepraszam za całą sytuacje. Pod wpływem emocji nie zastanawiałem się czy może to się tak skończyć. Bardzo proszę o drugą szanse i możliwość dalszej gry na serwerze, a w przyszłości będę się starał na ile mogę by znowu nie popełnić takiego błędu i będę się dwa razy zastanawiał przed takimi decyzjami.
Administrator Beezy Napisano 8 Maja 2025 Administrator Napisano 8 Maja 2025 Po konsultacjach wspólnie doszliśmy do wniosku, że możemy dać Ci drugą szansę jedynie po spełnieniu poniższych warunków: wipe konta (pozostaje tylko FLC) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne 10k na pizzaboy'u przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
SZLIF Napisano 8 Maja 2025 Autor Napisano 8 Maja 2025 Ponownie, przepraszam za swój błąd. Nie byłem świadomy że łamię regulamin. Bardzo proszę o zmianę kary na taką gdzie nie zostanie wykonany wipe konta, o ile to możliwe. Chciałbym utrzymać swój majątek, ponieważ poświęciłem na niego (przynajmniej dla mnie) dużo czasu. Gdybym wiedział, to bym nie ryzykował utraty majątku tylko dla auta. Oczywiście mogę oddać bądź pozbyć się auta (jakkolwiek to by miało wyglądać) oraz przyjmę na siebie "oszusta" na dłuższy czas i większą ilość prac społecznych. Obiecuję, że będzie to dla mnie nauczka i że nigdy więcej z mojej strony nie powtórzy się taka sytuacja. 3 1
Administrator Beezy Napisano 11 Maja 2025 Administrator Napisano 11 Maja 2025 Zamykam z powodu braku akceptacji warunków.
Rekomendowane odpowiedzi