Skocz do zawartości

skubi2005 ukarany przez undefined

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: skubi2005

Nick osoby nakładającej kare: undefined

Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku 

Krótki opis sytuacji: Witam wczoraj (05.05.2025) godzinami wieczornymi gdy byłem na serwerze w grze pojawił się były dev-@Mrkazik99 z propozycją kupna od niego samochodów, po krótkiej rozmowie usłyszałem, że ma do sprzedania samochód furia o którym kolega mówił mi że chciałby takie kupić wiec napisałem do kolegi który był zainteresowany kupnem tego samochodu oraz udałem się do kazika, z początku wszystko wyglądało normalnie ustalanie ceny stock+demont(według wartości rynkowej) po chwili jednak dowiedziałem się że kazik sprzedał inne fajne samochody z tuningiem za tzw "śmieszne pieniądze" jako iż widziałem że samochody po mocno zaniżonej cenie sprzedają sie bardzo szybko pod wpływem impulsu, nie przemyślanej decyzji pod presją czasu postanowiłem również kupić coś po okazyjnej cenie zanim sprzeda wszystko, wtedy poprosiłem na discordzie gracza @SZLIF o pożyczenie 140k (nie spisaliśmy wtedy umowy w telefonie, chcieliśmy spisać to następnego dnia na spokojnie) po pożyczeniu pieniędzy dokonałem od pana @Mrkazik99 zakupu dwóch pojazdów: Rhinehart 2.0d po swapie z vorschlaghammer 5.6 z tuningiem: airride,felgi i jakimś drobnym wizu którego dokładnie nie pamiętam, za rhineharta zapłaciłem 100k$. Drugim pojazdem był Zion 5.0 z Full tune mechanicznym i chyba regulowanym zawieszeniu(wydaje mi się że więcej tuningu nie miał ale nie jestem pewny) za ten pojazd zapłaciłem 15k$ 

Dowody: image.jpg?ex=681b95fe&is=681a447e&hm=de97d018cf1edbd3d94561b7267899df477f608ab4a3888973d5bfe7c0a2ad09&

Coś od siebie: Chciałbym bardzo przeprosić za zaistniałą sytuację. Moje zachowanie wynikło z presji czasu co doprowadziło mnie do podjęcia nie przemyślanej decyzji której szczerze żałuję. Zapewniam, że wyciągnąłem z tego zdarzenia wnioski i nigdy się taka sytuacja nie powtórzy. Bardzo zależy mi na powrocie na serwer i liczę na drugą szansę.

• Administrator
Napisano

Po konsultacjach wspólnie doszliśmy do wniosku, że możemy dać Ci drugą szansę jedynie po spełnieniu poniższych warunków:

• wipe konta (pozostaje tylko FLC)
  • status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne 10k na pizzaboy'u przez miesiąc

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano

Na ten moment podziękuję można zamknąć 

• Administrator
Napisano

W takim razie zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...