Rysi3kkk Napisano 6 Maja 2025 Napisano 6 Maja 2025 Nick: Rysiuuu21 Nick osoby nakładającej kare: undefined Powód nałożenia kary: nieznany, nie został podany. Krótki opis sytuacji: Prawdopodobnie powodem bana jest przyjmowanie majątku bądź coś w tym stylu, ciężko powiedzieć bo wymieniłem samochód za samochód o podobnej wartości. Handel z graczem który ostatnimi czasy już nie gra, mimo to aby uniknąć bana chciałem przeprowadzić wymiane sprawiedliwie żeby tej właśnie kary nie otrzymać. Dowody: ciężko jakiś dowód podać z blokada. Coś od siebie: Liczę ,że uda się to wytłumaczyć i bardzo chętnie będę rozmawiać (konto forum nie jest powiązane z kontem w grze, straciłem do tamtego dostęp). 1 1
Administrator Beezy Napisano 7 Maja 2025 Administrator Napisano 7 Maja 2025 Nie nazwałbym tego wymianą pojazdów o podobnej wartości. Oferty na poniżej licytacji za podobny pojazd (Twój ma jeszcze niższe id, więc jeszcze większą wartość), że na tej wymianie zarobiłeś spokojnie kilkaset tysięcy, Do tego Wasze wiadomości po całej sytuacji wskazują, że doskonale zdawaliście sobie sprawę z zarobków na transakcjach, które przeprowadziliście.
Rysiuuu21 Napisano 7 Maja 2025 Napisano 7 Maja 2025 O, nie sądziłem, że na tyle wyceniają je. Ani to jakoś nisko ns ani czterocyfrowe. stawiałem że max do 100k będzie wart więcej co by chyba nie było zbrodnią. Prosiłbym mnie nie podłączyć do reszty z tej akcji, nie pisałem nic co by wskazywało na to że wiem że zarobię. Osobiście rozmawiałem z Kazikiem i dogadaliśmy się na taką wymianę, we dwójkę chcieliśmy przeprowadzić wymianę tak żeby nie wyłapać kary(Przypomnę, my gadaliśmy między sobą, nie gadałem z resztą, pożyczyłem tylko na podatek od kolegi). Gdybanie, ale nie miałbym problemu dołożyć czegoś do wymiany jesli bym wiedział że jest tyle więcej wart. Zdaje sobie sprawę jak to wygląda w tej sytuacji. Mimo wszystko przyjemnie mi się grało i na prawdę chciałem zrobić to sprawiedliwie. Jeśli pojawi się taka możliwość mogę dopłacić tyle na ile to wycenisz albo rozwiązać to jakkolwiek inaczej.
Administrator Beezy Napisano 7 Maja 2025 Administrator Napisano 7 Maja 2025 16 minut temu, Rysiuuu21 napisał: stawiałem że max do 100k będzie wart więcej co by chyba nie było zbrodnią. Prosiłbym mnie nie podłączyć do reszty z tej akcji, nie pisałem nic co by wskazywało na to że wiem że zarobię. Coś tam chyba jednak było pisane: [00:01] kazz1 (Rysiuuu21) (sid: 25166, id: 52, org: QS): nie narzekaj, ja najmniej na plus z tego wyszedlem XD Do całej tej akcji podłączyłeś się sam, prowadząc z nimi na bieżąco rozmowę, przeprowadzając swoją transakcje w tym samym czasie co reszta i złamaniem dokładnie tej samej zasady co reszta. Dlatego również w przypadku samego rozstrzygnięcia tej apelacji zostaniesz potraktowany tak samo jak reszta, ale o tym niebawem, po konsultacji.
Rysiuuu21 Napisano 7 Maja 2025 Napisano 7 Maja 2025 Przyznaję, o tej wiadomości zapomniałem. Ale pokazuje ona, że tak jak wspomniałem nie spodziewałem się że jest dużo więcej sułtan wart. Zdawałem sobie sprawę że reszta zarobi pewnie spore pieniądze, ale napisałem też na czacie żeby zapłacili za te auta żeby nie było problemu. Z Kazikiem dogadaliśmy się prowadząc rozmowę na dc. Chłopaki przypadkiem się tam znaleźli z tego powodu w tym samym czasie to było. Złamanie tej samej zasady to trochę naciągane. Miałem chęci przeprowadzenia tego legalnie i w głowie miałem że jednak nie naruszyłem regulaminu oferując mu moje auto. Mój błąd, źle oceniłem wartość rsa. Za złamanie regulaminu Przepraszam i czekam na rozstrzygnięcie.
Administrator Beezy Napisano 8 Maja 2025 Administrator Napisano 8 Maja 2025 Po konsultacjach wspólnie doszliśmy do wniosku, że możemy dać Ci drugą szansę jedynie po spełnieniu poniższych warunków: wipe konta (pozostaje tylko FLC) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne 10k na pizzaboy'u przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi