MrThePat Napisano 24 Czerwca 2019 Napisano 24 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: @MrThePat Nick osoby nakładającej kare: @VeltY. Powód nałożenia kary: Ciagły taran, odwalanie Krótki opis sytuacji: Gramy sobie 4fun na serwerze, gadamy na tsie i się bawimy, a tu wpada Velty z kijem w tylnej części ciała i mi daje nagle prawko na 48h. I to jeszcze na wszystkie kategorie. @Hawryś Miałeś coś przeciwko temu taranowaniu? Dowody: Coś od siebie: Bardzo przepraszam, ale nikomu z randomów nie robiłem krzywdy i im nie przeszkadzamy, a my się bawimy i się taranujemy dla śmiechu. Nikomu z randomów krzywdy nie zrobiłem. Edytowane 24 Czerwca 2019 przez MrThePat 2 2
Hawryś Napisano 24 Czerwca 2019 Napisano 24 Czerwca 2019 Nie miałem nic przeciwko, to gra 4fun i nie można się tak spinać, nikomu poza małym gronem nic się nie działo a najważniejsze ze osoby postronne tez nie ucierpiały... To jak wczoraj sytuacja z Haskim o 23.30 zabrał mi prawko na 12h... ;/ 1
VeltY. Napisano 24 Czerwca 2019 Napisano 24 Czerwca 2019 Dostałem już wcześniej raporta od gracza, którego taranujesz. Wtedy stwierdziłem, że ci odpuszczę, ale potem z ciekawości znowu poszedłem sobie ciebie pooglądać i taranowałeś Hawrysia podczas gdy pracował na holowniku. Patrząc na treść tej apelacji, twoją postawę oraz ten pseudo dowód, który pokazuje tylko, że ci karę nadałem muszę odrzucić tą apelację. Temat zamykam i przenoszę do archiwum. 2 1
Rekomendowane odpowiedzi