Sad. Napisano 22 Czerwca 2019 Napisano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: Sad. Nick osoby nakładającej kare: VeRiL Powód nałożenia kary: ''Oszustwo podczas handlu'' Krótki opis sytuacji: No więc tak... oszukałem pewną osobę na Journey'a w taki sposób że mieliśmy zrobić trade życia hakuchou na Journey'a, i gdy już się wymienialiśmy to ja zabrałem moje hakuchou, on zaakceptował i tak wyszło 😕 Dowody: Coś od siebie: Bardzo żałuję tego co zrobiłem i jeśli dostanę un bana to obiecuję że taka sytuacja nigdy się nie powtórzy, lubię ten serwer no więc no... trochę smutek. KC LSPD ❤️ Edytowane 19 Lipca 2019 przez Sad. 1 2 5
Sad. Napisano 22 Czerwca 2019 Autor Napisano 22 Czerwca 2019 7 minut temu, Rambuś napisał: Każdy wie że ty to zrobiłeś żeby mieć oszusta No shit, Sherlock 2
Developer/owner proklin Napisano 22 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 22 Lipca 2019 @Sad. możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 50k przez miesiąc w pracy dostawcy owoców. ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych. Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.
Developer/owner proklin Napisano 22 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 22 Lipca 2019 Ban został zdjęty, a ranga nałożona. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi