Skocz do zawartości

Sad. ukarany przez VeRiL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick:  Sad.

Nick osoby nakładającej kare: VeRiL

Powód nałożenia kary:  ''Oszustwo podczas handlu''

Krótki opis sytuacji: No więc tak... oszukałem pewną osobę na Journey'a w taki sposób że mieliśmy zrobić trade życia hakuchou na Journey'a, i gdy już się wymienialiśmy to ja zabrałem moje hakuchou, on zaakceptował i tak wyszło 😕

Dowody: 1835990235_Beztytuu.thumb.png.6dbfaacbe4092d28498af9e8e02b5dc6.png

Coś od siebie: Bardzo żałuję tego co zrobiłem i jeśli dostanę un bana to obiecuję że taka sytuacja nigdy się nie powtórzy, lubię ten serwer no więc no... trochę smutek.  KC LSPD ❤️

Edytowane przez Sad.
  • Like 1
  • Haha 2
  • Sad 5
Napisano
7 minut temu, Rambuś napisał:

Każdy wie że ty to zrobiłeś żeby mieć oszusta

No shit, Sherlock

• Haha 2
  • Developer/owner
Napisano

@Sad.

możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 50k przez miesiąc w pracy dostawcy owoców.

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych.

Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.

• Developer/owner
Napisano

Ban został zdjęty, a ranga nałożona.
Zamykam.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...