Grondzel# Napisano 21 Czerwca 2019 Napisano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: Grondzel Nick osoby nakładającej kare: VeltY. Powód nałożenia kary: Obrażanie (60 minut) Krótki opis sytuacji: pewien gracz zapytał na czacie czy jest na tym serwerze coś takiego jak "zapłać realną kasą a dostaniesz kasę w grze", chodziło mu konkretnie o p2w, czyli tzw. system pay to win, po czym ja na czacie napisałem "p2w is gay", chwilę póżniej otrzymałem karę z powodem podanym powyżej. Dowody: zbędne. Coś od siebie: powiem tak - piszę tą apelację tylko po to aby wyjaśnić pewną kwestię, nie zależy mi na odwieszeniu kary, mogę ją odczekać, ponieważ jest dość krótka, ale samym faktem jest to, że zostałem ukarany niesłusznie, pan VeltY jest ewidentnie niedoinformowany jeśli nie wie co oznacza skrót p2w, pisząc "p2w" nie miałem na myśli żadnego gracza, absolutnie nie miałem na celu nikogo tutaj obrażać, po prostu wyraziłem swoją opinię co myślę o systemie pay to win w pewien żartobliwy sposób, czy wyrażanie swojej opinii na temat danej rzeczy na czacie globalnym jest zabronione? no nie wydaje mi się, podsumowując - zostałem ukarany niesłusznie. Edytowane 21 Czerwca 2019 przez Grondzel#
VeltY. Napisano 21 Czerwca 2019 Napisano 21 Czerwca 2019 Wierzę, że jest tak jak mówisz, ale to nie zmienia faktu, że użyłeś określenia "gej" w znaczeniu negatywnym przez co obraziłeś homoseksualistów. Nie jesteś tak do końca bez winy, ale możesz wyrażać swoje zdanie na /g jeśli tylko nie łamie to regulaminu. Apelację zamykam i przenoszę do archiwum. 1
Rekomendowane odpowiedzi