MissAnia Napisano 2 Kwietnia 2025 Napisano 2 Kwietnia 2025 (edytowane) Konkurs „Najlepszy Prankster” – Pokaż swój najlepszy hehemoment.png lub .mp4! Myślisz, że jesteś mistrzem żartów? Masz talent do kreatywnych pranków? Potrafisz wkręcić kogoś tak dobrze, że sam zaczynasz wątpić w rzeczywistość? A może masz na koncie psikus, o którym mówiło całe miasto? Jeśli tak – to ten konkurs jest właśnie dla Ciebie! 😈 Zadanie 📸 Twoim celem jest wykonanie najlepszego primaaprilisowego pranka na serwerze FiveLife i udokumentowanie go w formie zdjęcia lub filmiku mp4 do 7 sekund! Może to być sprytnie zastawiona pułapka na auto obok, wywiezienie kolegę w pole lub zupełnie inny, absurdalnie odklejony moment – im bardziej kreatywnie, tym lepiej! Regulamin ✅📢 🔹wrzuć fotkę lub link do streamable/youtube ze swoim klipem - maksymalnie 7 sekund (jeżeli wrzucacie zdjęcia, pamiętajcie o załączeniu zdjęć jako plik, inaczej zdjęcie może wygasnąć)🔹zdjęcia/filmiki muszą być zrobione na serwerze FiveLife.pl🔹dodaj krótki opis żartu – co to się stanęło się? (nie jest to wymagane, jednak będzie to dodatkowo punktowane)🔹zdjęcia muszą być zgodne z Regulaminem Serwera🔹zdjęcia muszą pasować do tematu prank🔹limit: jedno zgłoszenie na gracza. W przypadku zgłoszenia większej liczby zdjęć, osoba zostaje zdyskwalifikowana 📅⏳Deadline - 23:59 13.04.2025. Nagrody:🥇 I miejsce: $15,000 + specjalny gadżet in-game🥈 II miejsce: $10,000 + mniej-specjalny gadżet in-game🥉 III miejsce: $5,000 + najmniej-specjalny gadżet in-game Przykładowe zdjęcie: Mewa wleciała mi przez okno po frytkę spod złotych łuków (specjalne podziękowania dla @MrDress2, @TheVictim oraz @MedozukaX za pomoc przy wywróceniu auta) Pokaż nam, że masz poczucie humoru i nie jesteś panem marudą. Aparaty w dłonie i widzimy się na serwerze! Edytowane 14 Kwietnia 2025 przez MissAnia 1 1
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 5 Kwietnia 2025 Junior Administrator Napisano 5 Kwietnia 2025 (edytowane) Gra zrobiła mi pranka Edytowane 5 Kwietnia 2025 przez WolnoLukasz 7
YuGi Napisano 10 Kwietnia 2025 Napisano 10 Kwietnia 2025 Pranki to mój ulubiony rodzaj zabawy Najbardziej lubię te z makowcem, komendantem i cenną wiedzą o kolegach! Donos to największy dowód dojrzałości obywatelskiej! Dlatego sprankuj kolegę, pojedź do komendanta, skosztuj cudownego, domowego, robionego z miłością przez samego Pana Komendanta Makowca! Niech NASZYM Mottem będzie moje zdjęcie, któremu nadałem artystczny tytuł: "Szpagat na Komendzie"
pancernytroll Napisano 10 Kwietnia 2025 Napisano 10 Kwietnia 2025 Opis bez sensu jedynie mogę dodać że nie jest to przerobione zdjencie. 3
SzafraN. Napisano 10 Kwietnia 2025 Napisano 10 Kwietnia 2025 (edytowane) https://streamable.com/sdelgr Edytowane 10 Kwietnia 2025 przez SzafraN. 2
czechux Napisano 12 Kwietnia 2025 Napisano 12 Kwietnia 2025 (edytowane) Robiłem pranki za nim to było modne Edytowane 13 Kwietnia 2025 przez czechux 9
dzwiekowsky Napisano 13 Kwietnia 2025 Napisano 13 Kwietnia 2025 (edytowane) Ekipa FL prankuje cały serwer i wprowadza nowe wyścigi. Niektórzy do tej pory płaczą xDD Przykłąd sprankowanego @MiroKonserwator Miro myślał, że dostał bana na dc ale Pan Proklin postanowił zostawić najlepsze na koniec. Miro chce wbić do gierki po 3 dniach od bana na dc, a tu taka niespodzianka: Ban poleciał nie tylko na dc ale też na serwie, a posty na forum musi mu mode zatwierdzać xD Śmieszków z Konserwy ciąg dalszy. Plotki głoszą, że efektem żartu Ownera był rychły wyjazd do reichu. Edytowane 13 Kwietnia 2025 przez dzwiekowsky 5 1
MissAnia Napisano 14 Kwietnia 2025 Autor Napisano 14 Kwietnia 2025 D 🎉 Podsumowanie konkursu „Najlepszy Prankster”! 📸 Drogą wstępu chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom za udział w konkursie. Jury - w które wchodziła ekipa Weazel News miała niezły ubaw podczas przeglądania Waszych zgłoszeń! Dziękujemy, że pokazaliście nam jak dobrze można się bawić na FiveLife. Z ogromną radością ogłaszamy zwycięzców: 🥇: @SzafraN.🥈: @YuGi🥉: @czechux Dla reszty uczestników mamy nagrody pocieszenia! Gratulujemy oraz zapraszamy do kontaktu z @MissAnia w celu odebrania swoich nagród. Na koniec dziękujemy za Wasze zaangażowanie i zapraszamy do dalszego śledzenia materiałów Weazel News! Dyrektor Weazel News, @MissAnia 3 1
Rekomendowane odpowiedzi