Legend Napisano 20 Czerwca 2019 Napisano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: Legend Nick osoby nakładającej kare: proklin Powód nałożenia kary: multikonta Krótki opis sytuacji: Miałem multikonta wiec dostałem bana, teraz bardzo tego żałuje ze miałem te multikont. Dowody: Coś od siebie: chciałbym ub na tym serwie bo to fajny serwerek i lepszego nie ma.Moge nawet dostac range oszust na 2 miesiace z blokada handlu na miesiac i prace społeczne. Przepraszam bardzo i naprawde żałuje tego czyu. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Legend 2 2
Developer/owner proklin Napisano 28 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 28 Czerwca 2019 @Legend Tymi multikontami świadomie działałeś na szkodę gospodarki serwera. Jedyne co mogę Ci teraz zaoferować to zerowanie tego konta (usunięcie zarówno majątku jak i wszystkich poziomów, uprawnień itp. - zaczynasz całkowicie od nowa), usunięcie wszystkich multikont i brak możliwości apelacji w podobnych sytuacjach w przyszłości.
Developer/owner proklin Napisano 9 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 9 Lipca 2019 Apelacja odrzucona z powodu braku zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi