Skocz do zawartości

Skarga na gracza cab_xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 25.03.2025 20:38

Nick oskarżającego: @Boczek350

Nick oskarżonego: @cab_xxx

Powód napisania skargi: Celowe taranowanie

Dowody w postaci logów lub screenshotów: Film

Spokojnie jeżdżąc z koleżanką po mapie, zobaczyłam na mini mapie kolejnego gracza, chcąc przesunąć się by mógł spokojnie wyminąć, ten celowo wjechał we mnie swoim pojazdem i pojechał dalej.

Informacja o skardze: 

image.png.283201681e0ea7a689878ae6187fce4e.png

• Confused 1
  • Jestem przeciw 3
Napisano

Ciekawe, ciekawe, czy było to celowe, nie było.

Dodatkowo dodam, iż brałem udział w pościgu, więc myślę, że powinieneś to zrozumieć, że nie było czasu na reakcje.

Pozdrawiam. 👍🏿

• Like 1
Napisano

Jako pasażer oskarżonego, potwierdzam zaistniałą sytuację, braliśmy udział w pościgu, czego efektem był możliwy uszczerbek Pańskiego samochodu, w celu zadośćuczynienia możemy udzielić rekompensaty w postaci odszkodowania w wysokości poniesionych szkód w kolizji drogowej. Nie chcę bronić oskarżonego, ale ze względu na niezbyt szybką jednostkę komputerową - ścigany miał bardzo mało czasu na reakcje + mój ostrzał z kalibru 9mm mógł zakłócić jego interpretacje ruchu drogowego we wskazanym miejscu. Najmocniej przepraszam, ponieważ również przyczyniłem się do tego zdarzenia. Pozdrawiam

• Like 2
  • Junior Administrator
Napisano

@Boczek350 dogadajcie się między sobą, jeśli gracz owy wykazał chęć rekompensaty. Raczej nie było to celowe z racji na pościg. Jak się dogadacie pieniężnie proszę o informacje na discordzie czy się udało. Narazie skargę zostawię otwartą do momentu otrzymania rekompensaty ze strony oskarżonego gracza

• Like 1
Napisano

Nie potrzebuję rekompensaty. Pomimo pościgu, gracz celowo mnie staranował i nie przeprosił, za co powinien zostać ukarany. Sam fakt pościgu nie usprawiedliwia takiego zachowania i podlega pod taranowanie. 

Tutaj jest podobna sytuacja, gdzie gracze "chcieli przeprosić i zrekompensować szkody", pomimo tego dostali karę.

• Haha 5
  • Jestem przeciw 1
  • Junior Administrator
Napisano (edytowane)

Ta sytuacja z owej skargi wyglądała inaczej, tam gracz nie miał pościgu 

Tutaj oskarżony gracz miał pościg, sam jeśli bym w kogoś wjechał w podczas pościgu to przeprosiłbym ewentualnie po pościgu, a nie specjalnie się zatrzymywał.

Jeśli nie chcesz rekompensaty, to tutaj nie ma mowy o celowym taranie, więc skargę zamykam 

Edytowane przez WolnoLukasz
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...