Boczek350 Napisano 25 Marca 2025 Napisano 25 Marca 2025 Data i godzina zdarzenia: 25.03.2025 20:38 Nick oskarżającego: @Boczek350 Nick oskarżonego: @cab_xxx Powód napisania skargi: Celowe taranowanie Dowody w postaci logów lub screenshotów: Film Spokojnie jeżdżąc z koleżanką po mapie, zobaczyłam na mini mapie kolejnego gracza, chcąc przesunąć się by mógł spokojnie wyminąć, ten celowo wjechał we mnie swoim pojazdem i pojechał dalej. Film bez tytułu ‐ Wykonano za pomocą Clipchamp.mp4 Informacja o skardze: 1 3
cab_xxx Napisano 26 Marca 2025 Napisano 26 Marca 2025 Ciekawe, ciekawe, czy było to celowe, nie było. Dodatkowo dodam, iż brałem udział w pościgu, więc myślę, że powinieneś to zrozumieć, że nie było czasu na reakcje. Pozdrawiam. 👍🏿 1
Hadasz Napisano 26 Marca 2025 Napisano 26 Marca 2025 Jako pasażer oskarżonego, potwierdzam zaistniałą sytuację, braliśmy udział w pościgu, czego efektem był możliwy uszczerbek Pańskiego samochodu, w celu zadośćuczynienia możemy udzielić rekompensaty w postaci odszkodowania w wysokości poniesionych szkód w kolizji drogowej. Nie chcę bronić oskarżonego, ale ze względu na niezbyt szybką jednostkę komputerową - ścigany miał bardzo mało czasu na reakcje + mój ostrzał z kalibru 9mm mógł zakłócić jego interpretacje ruchu drogowego we wskazanym miejscu. Najmocniej przepraszam, ponieważ również przyczyniłem się do tego zdarzenia. Pozdrawiam 2
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 26 Marca 2025 Junior Administrator Napisano 26 Marca 2025 @Boczek350 dogadajcie się między sobą, jeśli gracz owy wykazał chęć rekompensaty. Raczej nie było to celowe z racji na pościg. Jak się dogadacie pieniężnie proszę o informacje na discordzie czy się udało. Narazie skargę zostawię otwartą do momentu otrzymania rekompensaty ze strony oskarżonego gracza 1
Boczek350 Napisano 27 Marca 2025 Autor Napisano 27 Marca 2025 Nie potrzebuję rekompensaty. Pomimo pościgu, gracz celowo mnie staranował i nie przeprosił, za co powinien zostać ukarany. Sam fakt pościgu nie usprawiedliwia takiego zachowania i podlega pod taranowanie. Tutaj jest podobna sytuacja, gdzie gracze "chcieli przeprosić i zrekompensować szkody", pomimo tego dostali karę. 5 1
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 27 Marca 2025 Junior Administrator Napisano 27 Marca 2025 (edytowane) Ta sytuacja z owej skargi wyglądała inaczej, tam gracz nie miał pościgu Tutaj oskarżony gracz miał pościg, sam jeśli bym w kogoś wjechał w podczas pościgu to przeprosiłbym ewentualnie po pościgu, a nie specjalnie się zatrzymywał. Jeśli nie chcesz rekompensaty, to tutaj nie ma mowy o celowym taranie, więc skargę zamykam Edytowane 27 Marca 2025 przez WolnoLukasz 1
Rekomendowane odpowiedzi