Kerko Napisano 21 Marca 2025 Napisano 21 Marca 2025 Nick: Sad. Nick osoby nakładającej kare: xxx Powód nałożenia kary: Omijanie aktywnego bana Krótki opis sytuacji: Zostałem ukarany za omijanie aktywnego bana. Przepraszam za moje zachowanie, nie chciałem celowo łamać zasad i w pełni rozumiem, że moje działanie było niewłaściwe. Emocje i chęć dalszej gry wzięły górę, co doprowadziło do tego, że podjąłem decyzję, która teraz wydaje mi się nieodpowiednia. Dowody: brak Coś od siebie: Chciałbym zaznaczyć, że doceniam społeczność i zasady panujące na serwerze. Jeśli tylko będzie taka możliwość, chętnie poprawię się i zapewniam, że w przyszłości będę przestrzegał wszystkich zasad. Liczę na wyrozumiałość i ewentualne złagodzenie kary, choć przyjmuję pełną odpowiedzialność za swoje działanie. 6
Norcio_PL Napisano 23 Marca 2025 Napisano 23 Marca 2025 Przez pewien czas byłeś graczem z największą ilością kar na serwerze, aktualnie podczas trwania Twojego bana wiele się nie zmieniło i zajmujesz 3 miejsce. Na koncie znajduje się ban za cheaty i aktualny za omijanie aktywnego bana, na ten moment nie zostaniesz odbanowany, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi