GoodRau Napisano 19 Czerwca 2019 Napisano 19 Czerwca 2019 Nick: GoodRau Nick osoby nakładającej kare:- Velty Powód nałożenia kary: Speed Hack Krótki opis sytuacji: Postanowiłem sobie kupić motor, ale nie miałem prawa jazdy na kat.A .Więc poszedłem do budki wykonałem egz. teoretyczny zdałem, wsiadłem na motocykl i rozpocząłem egzamin praktyczny. Wyjechałem na miasto ku mojemu zdziwieniu motor jechał 140km/h co było dla mnie zdziwieniem myślę okej może tak musi być. Mój internet trochę dziś świruje tj. rozłącza się i ping skacze i może anty cheat to inaczej odczytał nie wiem. Po prostu w końcu dolagowałem się do końca. Wyszedłem z budki po chwili zminimalizowałem grę i zacząłem ogarniać wiadomość na Steam'ie. Nagle mówią mi znajomi na TS co zrobiłem. Ja zdziwiony włączam grę a tu ban. Reasumując... Nic nie zrobiłem gram tu już tyle miesięcy i poza tym jaki jest sens używać speed hacka na zdaniu na kat. A? No dla mnie osobiście bezsensu. Dowody: Znajomi z TS (May, Ddudek, Mikixd) Coś od siebie: Nie wiem co się stało jak to się stało nie używam żadnych speedhackow. Poza tym gram tu tyle czasu już, że jakbym miał używać wspomagaczy już dawno bym je użył. Mam nadzieje, że sytuacja się wyjaśni.
NicolasGarcia Napisano 19 Czerwca 2019 Napisano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Dziś prawie w całej Polsce były awarie internetu od 18:00 do 23:00 , i to nie tylko orange ;( kumplowi (orange ma) na pracy aut zasuwało zamiast 110 to do 160 przez lagi, pracował z 20min na szczęście powiedziałem mu aby nie pracował i nic nie dostał(tzn. kary) https://downdetector.pl/status/orange https://downdetector.pl/status/orange/aktualnosci/253732-awaria-w-orange Edytowane 19 Czerwca 2019 przez NicolasGarcia
GoodRau Napisano 19 Czerwca 2019 Autor Napisano 19 Czerwca 2019 Właśnie ja mam z Orange.... Niestety. Teraz już wiem czemu tak rozłączało i połączało mnie.
Developer/owner proklin Napisano 28 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 28 Czerwca 2019 @GoodRau Damy Ci drugą szansę, jednak w kolejnej takiej sytuacji nie masz możliwości odwołania się od kary. Jeśli problemem faktycznie był Twój internet to postaraj się zadbać aby takich sytuacji w przyszłości nie było. Ban został zdjęty. 1
Rekomendowane odpowiedzi