Bambus_top Napisano 21 Marca 2025 Napisano 21 Marca 2025 (edytowane) Nick: Bambus_top Nick osoby nakładającej kare :Stasioweee Powód nałożenia kary: Oszustwo na licytacji Krótki opis sytuacji: Witam, sprawa wygląda następująco: wylicytowałem maskę jednorożca za około 75k, jednak podczas odbierania handlu dostałem crasha. Od razu zgłosiłem to administracji i otrzymałem odpowiedź, że muszę wrócić przed końcem licytacji, inaczej dostanę bana. Próbowałem wejść na serwer, nawet zainstalowałem Clumsy, ale nadal nie mogłem się połączyć. W międzyczasie serwer przestał działać, a Developer (Proklin) poinformował, że naprawa potrwa około dwóch godzin. Postanowiłem więc wykorzystać ten czas, żeby się odświeżyć i zdrzemnąć, bo przez event zarwałem dwie noce. Niestety, obudziłem się dopiero o 3 nad ranem. Następnego dnia, po powrocie do domu, skontaktowałem się z administracją na kanale kontaktowym oraz prywatnie, ale otrzymałem odpowiedź, że nie mogę już odebrać nagrody. Chciałbym podkreślić, że nie miałem wpływu na te problemy techniczne i naprawdę nie chciałbym dostać bana za coś, co było poza moją kontrolą. Jestem tylko graczem, który chce spędzać miło czas na serwerze. Proszę o ponowne rozważenie tej sytuacji. Dowody: brak Coś od siebie: Moje działanie nie było celowe ani zamierzone. Na skutek problemów technicznych, zarówno po mojej stronie, jak i po stronie serwera, uniemożliwiły mi odebranie nagrody. Od momentu licytacji minęły już prawie dwa miesiące, a ja sam zgłosiłem się w sprawie bana w wolnej chwili, ponieważ aktualnie piszę egzaminy. Zrobiłem to poprzez raport, który przyjął Stasioweee. Chciałbym podkreślić, że nie miałem wpływu na zaistniałą sytuację i nie próbowałem działać nieuczciwie. Po prostu chciałem uczciwie odebrać wylicytowaną nagrodę i dalej cieszyć się grą na serwerze. Proszę o ponowne rozpatrzenie tej sprawy. Edytowane 21 Marca 2025 przez Bambus_top 2 2 2
Norcio_PL Napisano 23 Marca 2025 Napisano 23 Marca 2025 Mogę dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić następujące warunki: status OSZUST na 2 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na 2 miesiące prace społeczne***: 75 000$ przez 2 miesiące na kurierze ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki, odpowiedz w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi