Sooga Napisano 17 Marca 2025 Napisano 17 Marca 2025 (edytowane) 🌸 DZIEŃ KOBIET NA FIVELIFE BY SPRUNK EVENTS Witajcie! Ósmy marca to międzynarodowy dzień kobiet. FiveLife również świętowało ten dzień z dziewczynami i kobietami naszego serwera. Z okazji tego święta, ekipa Sprunk zorganizowała event na Dnia Kobiet. Wraz z redakcją Weazel News relacjonowaliśmy to wydarzenie dla Was, abyśmy mogli cofnąć się w czasie do tego dnia. Podczas wydarzenia odbyły się 2 konkursy: 🎭 KONKURS ŻYCZEŃ I WIERSZY 🎭 KONKURS NA MISS FIVELIFE Miłego czytania życzy frakcja Weazel News. 🎭WYDARZENIE GŁÓWNE – KONKURS ŻYCZEŃ I WIERSZY 🎭 Gracze wykazali się bardzo pięknymi i śmiesznymi wierszykami na temat kobiet. Jeden z nich nawet był na temat serwera. 🏆Nagrody🏆 🥇 15,000$ + zestaw do woskowania i 10 napojów Sprunk 🥇 @dzwiekowsky 🥈 10,000$ + zestaw do woskowania 🥈 @Boczek350 🥉 5,000$ + 5 napojów Sprunk 🥉 @Lod0mirOffical 👑 SPECJALNE ATRAKCJE DLA KOBIET 👑 🌟 VIP STREFY–Wszystkie kobiety miały miejsca w pierwszym rzędzie podczas wydarzenia! 🌟 PREZENTY–Każda uczestniczka eventu otrzymała nagrodę pieniężną jako upominek! 🌟 MISS FIVELIFE 2025–Wybraliśmy najlepiej ubraną kobietę na evencie, która otrzymała - 10 000$! - @olaxd Każda z kobiet miała przepustkę na pierwszych rzędach na trybunach i każda z kobiet dostała upominek w postaci pieniężnej, był mini event dla kobiet w postaci "Frakcja Sprunk Event wybrała najlepiej ubraną kobietę na evencie,, Została wybrana - @olaxd Gratulacje!!. Po evencie Ekipa Weazel News przeprowadziła wywiad z wygraną kobietą. ❤Wywiad z zwyciężczynią, Konkursu Miss FiveLife2025❤ Sooga: Witam Naszą Miss redakcja Weazel News chciałaby zadać kilka pytań po tej jakże zasłużonej wygranej chciałabyś nam na nie odpowiedzieć? olaxd: Witam, pewnie. Sooga: Jakie emocje towarzyszyły ci podczas konkursu? olaxd: Przyszłam troszeczkę spóźniona i nie przygotowana, nie wiedziałam co mnie czeka, więc jak przyszło wybieranie najładniejszego stroju to się troszeczkę stresowałam i bałam że nikt na mnie nie zagłosuje 😁Co jest śmieszne bo wygrałam! Sooga: Czyli nie spodziewałaś się wygranej? olaxd: Tak, dokładnie. Wcześniej sobie żartowałam że wejde tam i wygram ale jak przyszedł czas wyboru to byłam przekonana że zostanie wybrana inna kobieta. Sooga: Czyli miałaś swoją faworytkę wśród konkurencji? olaxd: No oczywiście że tak, @vviksa bardzo pięknie wyglądała 😍 Sooga: Dobrze jeszcze raz gratulujemy zwycięstwa i dziękujemy za poświęcony czas olaxd: Dziękuję bardzo, nie ma problemu 😁 Dziękujemy za przeczytanie artykułu. Frakcja Sprunk Events zrobiła bardzo dobrą robotę oby tak dalej! Pozdrawia Weazel News! Mamy nadzieję, że coś po sobie zostawisz pod artykułem 😉. Edytowane 17 Marca 2025 przez MissAnia 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi