Skocz do zawartości

Weazel News - Dzień Kobiet na FiveLife by Sprunk Events

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

wnlogomniejsze.png.12d44e4b594406c31c10855b025c5101.png

🌸 DZIEŃ KOBIET NA FIVELIFE BY SPRUNK EVENTS

Witajcie!

Ósmy marca to międzynarodowy dzień kobiet. FiveLife również świętowało ten dzień z dziewczynami i kobietami naszego serwera. Z okazji tego święta, ekipa Sprunk zorganizowała event na Dnia Kobiet. Wraz z redakcją Weazel News relacjonowaliśmy to wydarzenie dla Was, abyśmy mogli cofnąć się w czasie do tego dnia. Podczas wydarzenia odbyły się 2 konkursy:

• 🎭  KONKURS ŻYCZEŃ I WIERSZY 🎭
  • KONKURS NA MISS FIVELIFE

Miłego czytania życzy frakcja Weazel News.

🎭WYDARZENIE GŁÓWNE – KONKURS ŻYCZEŃ I WIERSZY 🎭

Gracze wykazali się bardzo pięknymi i śmiesznymi wierszykami na temat kobiet. Jeden z nich nawet był na temat serwera.                                                                      

🏆Nagrody🏆

🥇 15,000$ + zestaw do woskowania i 10 napojów Sprunk 🥇

@dzwiekowsky

wz2.PNG.5b470ffeb779a41824e6f6e2f898b17d.PNG

🥈 10,000$ + zestaw do woskowania 🥈

@Boczek350

wz4.PNG.8ce8adfe4a88f47ce9518f5ec1edaf0e.PNG 

🥉 5,000$ + 5 napojów Sprunk 🥉

@Lod0mirOffical

Obraz

👑 SPECJALNE ATRAKCJE DLA KOBIET 👑  

🌟 VIP STREFY–Wszystkie kobiety  miały miejsca w pierwszym rzędzie podczas wydarzenia!                                                                                                                            🌟 PREZENTY–Każda uczestniczka eventu otrzymała  nagrodę pieniężną jako upominek!                                                                                                                       🌟  MISS FIVELIFE 2025–Wybraliśmy  najlepiej ubraną kobietę na evencie, która otrzymała 10 000$! @olaxd         

Każda z kobiet miała przepustkę na pierwszych rzędach na trybunach i każda z kobiet dostała upominek w postaci pieniężnej, był mini event dla kobiet w postaci "Frakcja Sprunk Event wybrała najlepiej ubraną kobietę na evencie,, Została wybrana - @olaxd Gratulacje!!. Po evencie Ekipa Weazel News przeprowadziła wywiad z wygraną kobietą.                                       

Wywiad z zwyciężczynią, Konkursu Miss FiveLife2025❤   

Sooga: Witam Naszą Miss redakcja Weazel News chciałaby zadać kilka pytań po tej jakże zasłużonej wygranej chciałabyś nam na nie odpowiedzieć?

olaxd: Witam, pewnie.

Sooga: Jakie emocje towarzyszyły ci podczas konkursu?

olaxd: Przyszłam troszeczkę spóźniona i nie przygotowana, nie wiedziałam co mnie czeka, więc jak przyszło wybieranie najładniejszego stroju to się troszeczkę stresowałam i bałam że nikt na mnie nie zagłosuje 😁Co jest śmieszne bo wygrałam!

Sooga: Czyli nie spodziewałaś się wygranej?

olaxd: Tak, dokładnie. Wcześniej sobie żartowałam że wejde tam i wygram ale jak przyszedł czas wyboru to byłam przekonana że zostanie wybrana inna kobieta. 

Sooga: Czyli miałaś swoją faworytkę wśród konkurencji?          

olaxd: No oczywiście że tak, @vviksa bardzo pięknie wyglądała 😍                                                            

Sooga: Dobrze jeszcze raz gratulujemy zwycięstwa i dziękujemy za poświęcony czas

olaxd: Dziękuję bardzo, nie ma problemu 😁                                     

Dziękujemy za przeczytanie artykułu. Frakcja Sprunk Events zrobiła bardzo dobrą robotę oby tak dalej! Pozdrawia Weazel News! Mamy nadzieję, że coś po sobie zostawisz pod artykułem 😉.

Edytowane przez MissAnia
  • Like 4
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...