MiLeRs Napisano 5 Marca 2025 Napisano 5 Marca 2025 Nick: MiLeRs Nick osoby nakładającej kare: PJOTER2003 Powód nałożenia kary: Handel poza serwerem Krótki opis sytuacji: Powód wyżej. Dowody: brak Coś od siebie: Minęło już ponad dwa lata od mojej blokady, dlatego postanowiłem napisać apelację. Nostalgia za wszystkimi chwilami spędzonymi na serwerze wzięła górę. Za dwa dni kończę 20 lat i od czasu otrzymania bana skończyłem szkołę, aktualnie studiuję i pracuję, a moje zachowanie od tamtych czasów znacząco się zmieniło. Wiem, że miałem swoich wrogów lub osoby, które po prostu za mną nie przepadały. Za wszystko, co wydarzyło się w przeszłości, szczerze przepraszam. Jeśli chodzi o samą blokadę, długo po banie myślałem o nim i zdaję sobie sprawę, że moje zachowanie wobec administracji nie było w porządku. Jedynym wytłumaczeniem była po prostu głupota, której do dziś żałuję. Gdybym tylko mógł cofnąć czas, na pewno bym to zmienił. Na koniec chciałbym dodać, że bardzo zależy mi na powrocie do tej społeczności, która dała mi wiele świetnych wspomnień. Jeśli administracja podejmie decyzję, nawet jeśli nie będzie dla mnie korzystna, zrozumiem ich wybór. 2 1 2
Norcio_PL Napisano 23 Marca 2025 Napisano 23 Marca 2025 Handel poza serwerem jest zabroniony. Zrobiłeś to na własną odpowiedzialność i dobrze wiedziałeś, jakie temu mogą towarzyszyć konsekwencje. Apelacje odrzucam. 1
Rekomendowane odpowiedzi