YuGi Napisano 5 Marca 2025 Napisano 5 Marca 2025 Data i godzina zdarzenia: Okolice godziny 9:10 (nattomiast problem następuje cały czas..) Nick oskarżającego: YuGi Nick oskarżonego: @Joko (ODRAZU NADMIENIĘ, ŻE SKARGĘ NAPISAŁEM NA Joko Z RACJI, ŻE JEST WŁAŚCICIELEM POSESJI, KTÓREJ DOTYCZY ZGŁOSZENIE) Powód napisania skargi: Notoryczne parkowanie pojazdów w przejazdach, które na celu mają utrudnianie przejeżdzania śmieciarkami podczas zbierania zawartości śmietników. Report piszę z racji na irytację celowym parkowaniem swojego barachła (czytaj szrotów), mimo wielokrotnego odholowywania pojazdów przez moderację, Panowie nie dają za wygraną i co rusz podwyższają poprzeczkę.. Ostatnio na środku drogi stały na ręcznym dwa motocykle (na co nie mam dowodu, gdyż jeszcze wtedy mój poziom irytacji nie osiągnął poziomu posuwającego mnie do podjęcia radykalniejszych kroków w postaci zebrania oczywistych dowodów) ale z racji iż było to bodajże dwa dni temu to @Guziol542na pewno pamięta sytuacje, bo wtedy odholował te dwa INTECJONALNIE zaparkowane na środku szroty uniemożliwiające jakikolwiek przejazd śmieciarką.. A teraz Sytuacja z dzisiaj do której bezpośrednio odnosi się raport. Na screenach poniżej widać jak celowo postawione są samochody jeszcze subtelnie odsunięte od ściany, żeby na pewno śmieciarka choćby posmarowana masłem się nie przecisnęła. Dodam jeszcze, że śmieciarkowóz sklinował nam się tam dzisiaj do tego stopnia, że zaczął się kopcić, a z racji, że była godzina lekko po 9, nie było nikogo z moderacji i mało co nie doszło do tego, że straciłbym w połowie załadowaną śmieciarkę tylko i wyłacznie dlatetgo, że ktoś postasnowił sobie kupą złomu obstawić do okoła burdel.. Ps. Panowie prawdopodobnie z organizacji "SZEF" jeśli nie macie gdzie parkować swojego barachła to trzymajcie je w przechowalni. Pozdrawiam ozięble z wyrazami wyraźnego oburzenia. YuGi Dowody w postaci logów lub screenshotów: 15 9
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 13 Marca 2025 Junior Administrator Napisano 13 Marca 2025 Ta ulica to nie jest jedyny przejazd w tamten obszar, na spokojnie można objechać tracąc raptem 5 sekund. To jest (podejrzewam) baza organizacji, więc nie ma za co karać, przede wszystkim jak przejazd jakiś jest tam zrobiony i auta nie stoją na środku drogi na ręcznym.Skargę zamykam 1 4 2
Rekomendowane odpowiedzi