Abbycane Napisano 4 Marca 2025 Napisano 4 Marca 2025 (edytowane) Sprunk - Time Attack W zeszły piątek, czyli 28 lutego 2025 ekipa Sprunk przygotowała zlot samochodowy oraz wyścig w stylu Time Attack, zamykając kończący się miesiąc luty. Zapraszamy na krótkie podsumowanie minionego wydarzenia! Pokaż swoją furę Zlot rozpoczął się od konkursu piękności, w którym gracze mogli podziwiać auta uczestników. Głosowanie odbyło się za pomocą ankiet, dzięki czemu każdy miał wpływ na jego wynik. A oto rezultat: 🥇Gauntlet Classic🥇 (właściciel: @Ajgor3K) 🥈Sunrise R🥈(właściciel: @Janusch_60) 🥉Comet Retro🥉(właściciel: @kubol) Czas na Time Attack! Po wybraniu perełki zlotu, przyszedł czas na główną część eventu - wyścig oraz pokaz umiejętności kierowców. Kręta trasa pomiędzy Obserwatorium Galileusza a sadem jabłkowym na Tongva Hills była podzielona na dwie tury, przez wzgląd na zgłoszone pojazdy i ich możliwości. Bez większych problemów udało się wyłonić zwycięzców, przedstawiamy Wam podium! Kategoria A Należą do nich pojazdy, które są dostosowane do trudnych warunków trasy Time Attack. Wyróżniają się niesamowitymi osiągami v-maxu (nawet do 300km/h!) oraz doskonałą przyczepnością i przyspieszeniem. 🥇@Kapi01🥇 (pojazd: Turismo Omaggio) 🥈@chudasek🥈(pojazd: XA-21) 🥉@BONIO🥉(pojazd: T20) Kategoria B Są to przede wszystkim auta o potężnej prędkości, nieprzekraczającej 235km/h, posiadające swap silnika, konwersję napędów bądź nitro. 🥇@Vinilo🥇 (pojazd: FR36) 🥈@Janusch_60🥈(pojazd: Sunrise R) 🥉@Klari🥉(pojazd: Cypher) Wywiad z organizatorem - efezar Abbycane: Siemka, redakcja Weazel News chciałaby zadać kilka pytań po minionym evencie, jesteś chętny zaspokoić naszą ciekawość? efezar: Jasne, śmiało zadawaj pytania. Abbycane: Jak oceniasz ogólny przebieg eventu? efezar: Uważam że event odbył się sprawnie, mieliśmy małe problemy techniczne i były małe problemy z porozumieniem, ale wydaje mi się że wyszło wspaniale. Abbycane: A jak oceniasz frekwencję, spodziewałeś się takiego odbioru? efezar: Szczerze nie sądziłem że przyjedzie aż tyle osób, bardzo cieszył mnie też fakt, że gracze zapisywali siebie i swoje auta do głównej atrakcji eventu. Abbycane: Czy miałeś swojego faworyta na konkursie piękności? efezar: Bardzo podobał mi się szary Comet S2 gracza @GermanStyle, bardzo ładnie zrobiony, na pewno mój styl tuningu. Abbycane: Jaki pojazd dominował wśród uczestników? efezar: Nie do końca jestem w stanie stwierdzić jakich aut było najwięcej, wydaje mi się że każdy przyjechał czymś wyjątkowym, dominowały jednak klasy sportowe i super samochody, które zajęły najwyższe miejsca w naszym wyścigu. Abbycane: Czy planujecie kolejną edycję? efezar: Mam nadzieję że uda się organizacja kolejnej edycji. Na pewno będzie to inna trasa i będą wniesione poprawki do niektórych rzeczy, ale możecie się jej spodziewać za jakiś czas.Na koniec chciałbym bardzo podziękować osobom, które pomogły w realizacji wydarzenia: -nasza ekipa SPRUNK @Queen, @AdamZ, @szymon_grotek223, @XxMoNsT3RxX. Dziękuje również ekipie LSPD @Krzysztof1996, @Klari, @invalid, @Stasiowee, @Radecky, @Abbycane, a także @MissAnia za ogarnięcie ankiet. Abbycane: My również dziękujemy za ciekawy zlot i życzymy bezproblemowych przyszłych edycji. Do zobaczenia!Organizatorom gratulujemy udanego eventu i coraz ciekawszych pomysłów! Mamy nadzieję, że zobaczymy się znów już niebawem! Naszym czytelnikom dziękujemy za uwagę!Podziękowania dla @invalid Edytowane 5 Marca 2025 przez Abbycane 13 Cytuj
K4M1Lo5 Napisano 5 Marca 2025 Napisano 5 Marca 2025 @Ajgor3K zdominował zeszły weekend swoim gauntletem 😁 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi