davidrag Napisano 3 Marca 2025 Napisano 3 Marca 2025 Nick: davidrag Nick osoby nakładającej kare: Nawet nie pamiętam Powód nałożenia kary: Nie odrobienie prac społecznych po banie. Krótki opis sytuacji: Około rok temu dostałem unbana, w ramach odrobienia kary musiałem spłacić okolo 1.5mln i prace społeczne na odholowaniu aut. Kara finansowa została spłacona, natomiast przez brak czasu prace społeczne nie zostały do końca wykonane. Dowody: Brak Coś od siebie: Cześć, co prawda tego czasu nadal nie mam zbyt wiele, ale prosiłbym o to aby ban został ściągnięty i proszę o nie nadawanie kolejnych prac społecznych bo znowu nie będę w stanie ich odrobić. Chciałbym wrócić na serwer typowo rozrywkowo, gdzieś tam wieczorkami pojeździć autem czy coś. Pozdrawiam 1 1
Administrator Beezy Napisano 6 Marca 2025 Administrator Napisano 6 Marca 2025 Niestety, ale nie ma opcji odbanowania bez wykonania prac społecznych. Z uwagi na to, że zgłaszałeś mi problemy podczas ich odbywania zgodzilibyśmy się na opcję nałożenia ich od zera i wpuszczenia Cię na serwer pod warunkiem ich wykonania. Jeżeli chcesz, to napisz apelację, gdy będziesz miał pewność co do większej ilości swojego wolnego czasu i chęci. 1
Rekomendowane odpowiedzi