invalid Napisano 3 Marca 2025 Napisano 3 Marca 2025 Muscle Showdown w wykonaniu Night Racing Na dobre rozpoczęcie kolejnego miesiąca członkowie Night Racing @DDdudekPL oraz @X_Speeryo_X zorganizowali zlot dla miłośników muscle carów. Udaliśmy się na miejsce wydarzenia, by je podsumować w nowym artykule od Weazel News. Amerykański sen, czyli zlot na parkingu przy Molo Zlot rozpoczął się 02.03.2025 o godzinie 18:00 na parkingu pod molo. Na samym starcie można już było usłyszeć ryki silników oraz poczuć zapach palonej gumy. Wszystko zaczęło się od pokazu piękności, gdzie wybór kandydatów na podium zależał tylko i wyłącznie od zebranej ilości głosów oddanych przez graczy. 🥇Gauntlet Classic🥇 (właściciel: @Ajgor3K) 🥈Vigero ZX🥈(właściciel: @Freyuuu) 🥉Vigero ZX🥉(właściciel: @Emer) Sprawdź, czy znasz! Po wybraniu perełki zlotu przyszedł czas na quiz wiedzy o autach. Zadaniem zgromadzonych było odgadnięcie modelu wybranych pojazdów zrespionych przez @Stasiowee. (zwycięzcy: Gauntlet Hellfire - @RaveNG, Dominator GTX - @Emer, Turismo R - @chudasek, Pariah - @chudasek, Elegy Retro - @Znajomy, Dukes O'Death - @chudasek, Deviant - @Janusch_60, Dominator ASP - @Vinilo, Tulip M-100 - @Kozak2006, Gauntlet Classic - @Znajomy, Sabre GT Custom - @Freyuuu, Slamvan Custom - @Vinilo, Yosemite Rancher - @RaveNG, Panto - @SairentoNinja) Przybyli na miejsce funkcjonariusze LSPD rozgonili zebranych uczestników, którzy udali się na kolejną miejscówkę przy lotnisku Zancudo. Tutaj na parkingu odbyła się dalsza część zlotu, czyli jazda na tylnych kołach oraz wyścig 1/4. Wywiad z organizatorem - X_Speeryo_X Przeprowadziliśmy wywiad z jednym z organizatorów wydarzenia. Zadaliśmy mu kilka pytań dzięki czemu możecie poznać jego zdanie. WN: Siemka, z tej strony redakcja Weazel News. Czy jesteś chętny udzielić nam wywiadu? X_Speeryo_X: Pewnie. WN: Super, Jak narodził się pomysł na zlot? X_Speeryo_X: Pomysł na zlot podrzucił @DDdudekPL, niestety nie wiem w jaki sposób, aczkolwiek gdy usłyszałem o tym pomyśle bardzo mi się spodobał i zaczęliśmy wspólnie wymyślać jakieś ciekawe konkurencje dla graczy. WN: Był to również Twój pierwszy raz. Jak oceniasz swoją współpracę z członkami NR przy organizacji tego wydarzenia? X_Speeryo_X: Współpracę oceniam na bardzo dobrą, komunikacja była bardzo fajna przez co dało się fajnie wszystko zorganizować bez większych komplikacji. WN: Czy wydarzenie wyszło zgodnie z planem? X_Speeryo_X: Tak, wydarzenie wyszło zgodnie z planem. WN: Jak oceniasz pojazdy którymi przyjechali gracze oraz który najbardziej Ci się spodobał? X_Speeryo_X: Było dużo fajnych nietypowych projektów , ale też były takie casualowe nie mniej jednak pojazdy oceniam na bardzo fajne. WN: Dzięki za wywiad i życzymy powodzenia w NR! Podsumowanie Zlot cieszył się dużą popularnością, Night Racing stanął na wysokości zadania. Liczymy, że kolejne wydarzenia również będą udane i zapadną w pamięci. Dziękujemy Wam za poświęcony czas, a czytelników zapraszamy do podzielenia się opinią pod artykułem! (Podziękowania za pomoc dla @Abbycane) 20 Cytuj
Znajomy Napisano 3 Marca 2025 Napisano 3 Marca 2025 Witam ktoś mnie oznaczył, o co chodzi, jestem niewinny 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi