Bartek8291 Napisano 1 Marca 2025 Napisano 1 Marca 2025 Nick: bartek8291 Nick osoby nakładającej kare: underfined Powód nałożenia kary: Oszustwo finansowe Krótki opis sytuacji: W lipcu 2021 roku postanowiłem kupić samochód Zion od gracza z giełdy, dogadaliśmy cenę pojazdu która była równa tyle ile miałem pieniędzy na koncie, gdy miała nastąpić transakcja okazało się że cena była o 3,5k więcej niż miałem ze względu na podatek. Umówiłem się z graczem że za chwilę mu oddam te 3,5k ale nie oddałem, nie pamiętam z jakiego powodu. Gracz kilka dni później napisał na mnie skargę gdzie po kilku miesiącach gdy Administrator mnie oznaczył zobaczyłem i odpisałem że oddam mu te pieniądze w najbliższym czasie, pieniądze zarobiłem i miałem na koncie ale z graczem nie było żadnego kontaktu, nie grał, nie miał podanego discorda ani nic więc po 4 tygodniach Administrator zapytał się gracza w skardze czy sprawa została rozwiązana, gracz nie odpisał ponieważ nie grał już na serwerze i po kilku miesiącach zostałem zbanowany. Po otrzymaniu bana napisałem apelację w której napisałem zarobiłem ale nie było gracza na serwerze, administrator odpisał miałeś wiele czasu, aby spróbować się skontaktować, nawet jeśli nie było to możliwe i przedstawił mi warunki unbana które moim zdaniem były nie adekwatne do kary, miałem zarobić 80k na holowniku bo nie oddałem 3,5k podatku. Po kilku miesiącach znowu napisałem apelacje w której był warunek 35k na holowniku na który się zgodziłem i zarobiłem chyba 15/20k, więc próbę podjąłem lecz całej kwoty nie spłaciłem. Wiem że jest to moja wina bo powinienem od razu oddać graczowi głupie 3,5k lecz tego nie zrobiłem, bardzo żałuję i przepraszam. Pieniądze zarobiłem i chciałem oddać lecz z graczem nie było kontaktu, pisałem tak w apelacji a administrator odpisał nawet jeśli nie było to możliwe. Warunki unbana były nie adekwatne bo 80k a nawet 35k na holowniku do nie oddanych 3,5k które chciałem oddać. Na holowniku zarobiłem 15/20k lecz nie całej kwoty. Bardzo przepraszam i żałuje tego. Coś od siebie: 1
Administrator Beezy Napisano 21 Marca 2025 Administrator Napisano 21 Marca 2025 Taka sama odpowiedź jak w poprzedniej apelacji: 1
Rekomendowane odpowiedzi