Skocz do zawartości

Skarga na MPI25

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Gracz poinformowany o skardze

Zrzut ekranu (446).png

Edytowane przez Agent007
Napisano

Witam, szanowną administrację. Na początek przyznaję się do taranowania i wylewu kilku cierpkich słów w stosunku do Agenta007(OSZUST). Pragnę jednak nadmienić, iż było to sprowokowane zachowaniem oskarżającego, o czym zapomniał wspomnieć. Jak to w życiu bywa zasada akcji i reakcji. Nie mam screenów na potwierdzenie swoich słów ponieważ nie spodziewałem się skargi i w międzyczasie dostałem crash'a, ale dla formalności opiszę w skrócie zaistniałą sytuację. Podczas połowu ryb pojawił się ów osobnik i wsiadł do swojego helikopteru stojącego obok mojego. Po kilku minutach jazgotu z odpalonego silnika w helikopterze zapytałem kulturalnie, czy mógłby wyłączyć silnik skoro nigdzie nie odlatuje. Oskarżający na moją prośbę odrzekł, że niezabrania mu tego regulamin i będzie sobie tak stał. Myślę, iż szanowna administracja przyzna mi rację, że relakcując się na rybach, odsłuchując podcast późną porą w słuchawkach to tego typu zachownie Agenta mogło co najmniej irytować, w związku z czym postanowiłem wyłączyć jego helikopter samemu. Abstrahując od dzisiejszej sytuacji, oskarżony jak i z jego kolega Huan Pablito przebywali przez moment w organizacji, w której przebywam i już tam dali się poznać z aroganckiej, prowokacyjnej i toksycznej strony w stosunku do graczy z niższą rangą w organizacji. Kończąc ten wywód chciałbym zaapelować o sprawiedliwość i szersze spojrzenie na tę sytuację, gdyż nic nie dzieje się bez przyczyny. Pozdrawiam całą administrację serwera FiveLife.

• Haha 1
  • Sad 3
Napisano (edytowane)

Toksyczne zachowanie w organizacji be like:
image.thumb.png.8c8226444980610b4d6ee805a850cdc6.png

**
Pragnę tylko napomknąć iż twierdzisz, że Agent007 zakłócał Twój spokój odpalonym silnikiem helikoptera. Czemu nie wspomniałeś, że później w swoim "amoku złości" rekompensowałeś się tym samym? :( Napisałem Ci przecież, że mam grę wyciszoną, dlatego na mnie to kompletnie nie wpływało. 

Pozdrawiam Cię cieplutko i tak jak i ja się nauczyłem, tak i Tobie życzę utrzymywania większego szacunku wobec innych osób oraz nerwów na wodzy. Hej!

*** Jeszcze jedna adnotacja, proszę nie bawmy się w hipokryzję, bo to Ty, cytując: "dobrze ocenilem ciebie i tego huana na kur**" nazywasz nas toksycznymi. Praktycznie ani razu nie miałem z Tobą jakiejkolwiek bliższej rozmowy, a jeśli nie potrafisz pojąć niektórych żartów, które nawet Twoi młodsi koledzy rozumieją to nie jest nasza wina - ponadto, organizacja, w ktorej teraz jestem a nawet organizacje, w ktorych bylem, praktycznie w każdej z nich wiekszość osób nigdy nie miała do siebie najmniejszego problemu o to jak ktoś się do niego żartobliwie źle odezwał. Masz czarno na białym kto i jak się do kogo odzywa. Najśmieszniejsze w całej tej sytuacji jest to, że dopiero teraz po screenie Agenta zobaczyłem, że zostałem tak nazwany, gdybym wiedział o tym wcześniej sam bym też skargę napisał bo nie pozwolę, aby ktoś kto wie o mnie tyle co nic wypowiadał się w ten sposób. Na serwerze wiele razy niechcący w kogoś wjechałem, przeprosiłem i nikt nie miał z niczym problemu. Praktycznie każdy uważa, że jestem mily, na /g jak tylko mogę i znam odpowiedź to pomagam. Z tunerem tak samo, tak więc trochę to wszystko wyssane z palca. 

Spokojnej nocki :)

Edytowane przez HuanPablito
Dopiska x2
  • Like 7
Napisano (edytowane)

Gdy przyjechałem na Sandy wsiadłem do helki uruchamiając tym samym silnik. Po krótkiej chwili musiałem odejść od komputera zdążyłem tylko napisać że nic złego nie robie i regulamin nie zabrania mi siedzieć w odpalonej helce. Gdy wróciłem zobaczyłem że próbujesz mi ją zniszczyć ( co finalnie ci się udało) swoją helką, zauważyłem również na czacie że mnie jak i huana zacząłeś wyzywać więc postanowiłem napisać skargę.

Niestety dowody są w takiej postaci a nie innej ponieważ nie działały mi powtórki na komputerze 

Edytowane przez Agent007
  • Junior Administrator
Napisano

Pamiętaj, że jeżeli ci przeszkadza że ktoś ma włączony silnik w helikopterze, a ty chcesz se połowić, to jezioro jest naprawdę sporawe, a takie zachowanie jest totalnie zbędne 

Gracz @MPI25 zostanie ukarany za Utrudnianie gry i toksyczność

Zamykam

• Like 1
  • Thanks 1
  • Jestem przeciw 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...