Agent007 Napisano 19 Lutego 2025 Napisano 19 Lutego 2025 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 19.02.2025 godzina 1:30 Nick oskarżającego: @Agent007 Nick oskarżonego: @MPI25 Powód napisania skargi: Taranowanie niszczenie Helikoptera i Toksyczność Świadek @HuanPablito Dowody w postaci logów lub screenshotów: 9a48b720-20b7-428a-8d95-63609c7d8a03.mp4 Edytowane 19 Lutego 2025 przez Agent007 7
Agent007 Napisano 19 Lutego 2025 Autor Napisano 19 Lutego 2025 (edytowane) Gracz poinformowany o skardze Edytowane 19 Lutego 2025 przez Agent007
MPI25 Napisano 19 Lutego 2025 Napisano 19 Lutego 2025 Witam, szanowną administrację. Na początek przyznaję się do taranowania i wylewu kilku cierpkich słów w stosunku do Agenta007(OSZUST). Pragnę jednak nadmienić, iż było to sprowokowane zachowaniem oskarżającego, o czym zapomniał wspomnieć. Jak to w życiu bywa zasada akcji i reakcji. Nie mam screenów na potwierdzenie swoich słów ponieważ nie spodziewałem się skargi i w międzyczasie dostałem crash'a, ale dla formalności opiszę w skrócie zaistniałą sytuację. Podczas połowu ryb pojawił się ów osobnik i wsiadł do swojego helikopteru stojącego obok mojego. Po kilku minutach jazgotu z odpalonego silnika w helikopterze zapytałem kulturalnie, czy mógłby wyłączyć silnik skoro nigdzie nie odlatuje. Oskarżający na moją prośbę odrzekł, że niezabrania mu tego regulamin i będzie sobie tak stał. Myślę, iż szanowna administracja przyzna mi rację, że relakcując się na rybach, odsłuchując podcast późną porą w słuchawkach to tego typu zachownie Agenta mogło co najmniej irytować, w związku z czym postanowiłem wyłączyć jego helikopter samemu. Abstrahując od dzisiejszej sytuacji, oskarżony jak i z jego kolega Huan Pablito przebywali przez moment w organizacji, w której przebywam i już tam dali się poznać z aroganckiej, prowokacyjnej i toksycznej strony w stosunku do graczy z niższą rangą w organizacji. Kończąc ten wywód chciałbym zaapelować o sprawiedliwość i szersze spojrzenie na tę sytuację, gdyż nic nie dzieje się bez przyczyny. Pozdrawiam całą administrację serwera FiveLife. 1 3
HuanPablito Napisano 19 Lutego 2025 Napisano 19 Lutego 2025 (edytowane) Toksyczne zachowanie w organizacji be like: ** Pragnę tylko napomknąć iż twierdzisz, że Agent007 zakłócał Twój spokój odpalonym silnikiem helikoptera. Czemu nie wspomniałeś, że później w swoim "amoku złości" rekompensowałeś się tym samym? Napisałem Ci przecież, że mam grę wyciszoną, dlatego na mnie to kompletnie nie wpływało. Pozdrawiam Cię cieplutko i tak jak i ja się nauczyłem, tak i Tobie życzę utrzymywania większego szacunku wobec innych osób oraz nerwów na wodzy. Hej! *** Jeszcze jedna adnotacja, proszę nie bawmy się w hipokryzję, bo to Ty, cytując: "dobrze ocenilem ciebie i tego huana na kur**" nazywasz nas toksycznymi. Praktycznie ani razu nie miałem z Tobą jakiejkolwiek bliższej rozmowy, a jeśli nie potrafisz pojąć niektórych żartów, które nawet Twoi młodsi koledzy rozumieją to nie jest nasza wina - ponadto, organizacja, w ktorej teraz jestem a nawet organizacje, w ktorych bylem, praktycznie w każdej z nich wiekszość osób nigdy nie miała do siebie najmniejszego problemu o to jak ktoś się do niego żartobliwie źle odezwał. Masz czarno na białym kto i jak się do kogo odzywa. Najśmieszniejsze w całej tej sytuacji jest to, że dopiero teraz po screenie Agenta zobaczyłem, że zostałem tak nazwany, gdybym wiedział o tym wcześniej sam bym też skargę napisał bo nie pozwolę, aby ktoś kto wie o mnie tyle co nic wypowiadał się w ten sposób. Na serwerze wiele razy niechcący w kogoś wjechałem, przeprosiłem i nikt nie miał z niczym problemu. Praktycznie każdy uważa, że jestem mily, na /g jak tylko mogę i znam odpowiedź to pomagam. Z tunerem tak samo, tak więc trochę to wszystko wyssane z palca. Spokojnej nocki Edytowane 19 Lutego 2025 przez HuanPablito Dopiska x2 7
Agent007 Napisano 19 Lutego 2025 Autor Napisano 19 Lutego 2025 (edytowane) Gdy przyjechałem na Sandy wsiadłem do helki uruchamiając tym samym silnik. Po krótkiej chwili musiałem odejść od komputera zdążyłem tylko napisać że nic złego nie robie i regulamin nie zabrania mi siedzieć w odpalonej helce. Gdy wróciłem zobaczyłem że próbujesz mi ją zniszczyć ( co finalnie ci się udało) swoją helką, zauważyłem również na czacie że mnie jak i huana zacząłeś wyzywać więc postanowiłem napisać skargę. Niestety dowody są w takiej postaci a nie innej ponieważ nie działały mi powtórki na komputerze Edytowane 19 Lutego 2025 przez Agent007
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 21 Lutego 2025 Junior Administrator Napisano 21 Lutego 2025 Pamiętaj, że jeżeli ci przeszkadza że ktoś ma włączony silnik w helikopterze, a ty chcesz se połowić, to jezioro jest naprawdę sporawe, a takie zachowanie jest totalnie zbędne Gracz @MPI25 zostanie ukarany za Utrudnianie gry i toksyczność Zamykam 1 1 1
Rekomendowane odpowiedzi