agarabi Napisano 16 Lutego 2025 Napisano 16 Lutego 2025 (edytowane) Wstawiam za owada Nick: MuchA. Nick osoby nakładającej karę: Beezy Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku Krótki opis sytuacji: Po zbanowaniu mojego dobrego kumpla straciłem motywację do gry i zacząłem podejmować głupie decyzje. Gra przestała mnie cieszyć, więc wpadłem na pomysł, żeby samemu doprowadzić do bana, rozdając majątek. Przekazałem graczowi Bambus_top auto Torero, warte niecałe 200 000$, traktując to jako formę trolla i jednocześnie akt solidarności z kolegą. Po zgłoszeniu sytuacji wyszedłem z serwera i już na niego nie wróciłem, a z tego, co wiem, Bambus ostatecznie nie poniósł za to konsekwencji. Dowody: - Coś od siebie: Nie będę owijał w bawełnę – działałem pod wpływem emocji, byłem sfrustrowany i podjąłem złą decyzję. Z perspektywy czasu widzę, że to był błąd i że wcale nie było warto. Przez swoje zachowanie narobiłem zamieszania i ostatecznie zaszkodziłem tylko sobie. Chciałbym przeprosić administrację oraz Bambusa za niepotrzebne dramaty i nieprzemyślane zachowanie. Zależy mi na drugiej szansie. Przez długi czas grałem normalnie i nie miałem problemów, dopiero później zaczęło mi odbijać. Chciałbym wrócić na serwer i pokazać, że potrafię się ogarnąć i grać bez zbędnych akcji. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Edytowane 16 Lutego 2025 przez agarabi 1 3
Administrator Beezy Napisano 19 Lutego 2025 Administrator Napisano 19 Lutego 2025 Na ten moment nie zostaniesz odbanowany. 2
Rekomendowane odpowiedzi