Skocz do zawartości

MuchA. ukarany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wstawiam za owada

Nick: MuchA.

Nick osoby nakładającej karę: Beezy

Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku

Krótki opis sytuacji: Po zbanowaniu mojego dobrego kumpla straciłem motywację do gry i zacząłem podejmować głupie decyzje. Gra przestała mnie cieszyć, więc wpadłem na pomysł, żeby samemu doprowadzić do bana, rozdając majątek. Przekazałem graczowi Bambus_top auto Torero, warte niecałe 200 000$, traktując to jako formę trolla i jednocześnie akt solidarności z kolegą. Po zgłoszeniu sytuacji wyszedłem z serwera i już na niego nie wróciłem, a z tego, co wiem, Bambus ostatecznie nie poniósł za to konsekwencji.

Dowody: -

Coś od siebie: Nie będę owijał w bawełnę – działałem pod wpływem emocji, byłem sfrustrowany i podjąłem złą decyzję. Z perspektywy czasu widzę, że to był błąd i że wcale nie było warto. Przez swoje zachowanie narobiłem zamieszania i ostatecznie zaszkodziłem tylko sobie. Chciałbym przeprosić administrację oraz Bambusa za niepotrzebne dramaty i nieprzemyślane zachowanie. Zależy mi na drugiej szansie. Przez długi czas grałem normalnie i nie miałem problemów, dopiero później zaczęło mi odbijać. Chciałbym wrócić na serwer i pokazać, że potrafię się ogarnąć i grać bez zbędnych akcji. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji.

Edytowane przez agarabi
  • Like 1
  • Haha 3
  • Administrator
Napisano

Na ten moment nie zostaniesz odbanowany.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...